Eerste Hindoejongerendag op zondag 17 mei

1

Het tv programma ‘Chatney.nl’ is al 8 jaar op de buis en heeft inmiddels een schare trouwe fans verzameld. Om het tv seizoen op een speciale manier af te sluiten en haar fans tegemoet te komen, organiseert OHM TV een Hindoejongerendag op zondag 17 mei 2009 in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Naast verschillende inspirerende sprekers zoals o.a. Swami Raghavanand, Jeffrey Armstrong en Tanja Jadnanansing, zijn er artiesten van de partij die zorgen voor gepaste entertainment. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan de volgende workshops: Coolbrands does Hinduism, Mantrapower, Vraag het Swami, Praat met God en Meditatie. Presentatie is in handen van Narsingh Balwantsingh.

Het doel van deze bijzondere jongerendag is dat we het hindoeïsme toegankelijk willen maken voor Hindoe jongeren. Het hindoeïsme is cool en is niet iets dat je in je eentje thuis hoeft te beleven. Kom en beleef het met anderen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.