zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan op terras beroofd van halsketting

Man op terras beroofd van halsketting

-

Does Travel - naar Suriname

Twee criminelen hebben donderdagmorgen een man die op zijn terras zat beroofd van zijn halsketting. Dit gebeurde W.C. Kennedystraat in Suriname.
 
Volgens het slachtoffer zat hij rond 09.00u rustig op het terras toen een man via het bedrijf naast zijn erf, zijn terrein wist te betreden. Binnen een fractie van een seconde rukte de brutale rover de halsketting van de man weg.

Hij rende met medeneming van de buit de straat op, waar een bromfietser gereed stond. Na de daad reden beide verdachten richting de Rodastraat.
 
De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. RobG je bent weer lekker op dreef lees ik. Je vergeet alleen een paar zinnnen. Zo zou je kunnen schrijven dat de dieven aan hun haardracht tot mijn soort behoort dus zij stelen niet. Ze “lenen” die halsketting. DDB leende ook een miljarden USD van de spaarbanken van de bevolking. Moet ik nog een tijdje doorgaan of ga je deze lijst zelf aanvullen. RobG jij zit lekker in Nederland van je uitkering te genieten en dat geld wat je ontvangt van je buitenvrouw die zich met horizontaal werk staande probeert te houden is zo dom om jou haar Financieen te laten beheren. RobG ga eens een avondcursus ethiek volgen en bezoek een opticien om je ogen te laten nakijken om weer helder de problemen van Suriname te zien en ga ook even langs bij een hoorcentrum dat kost je niets om je oren te laten uitspuiten en een hoortoestelletje te laten aanmeten dan kun je luisteren wat er in Su echt gebeurd. Zolang je dit soort teksten weet te produceren wordt je niet serieus genomen want je schrijft alleen maar leugens en die speelplaats is inmiddels grijs gedraaid. Kom eens met voorstellen om het land wat je haat weer jouw vriend te laten worden


    Maak melding
  2. Afhankelijk van de leeftijd en de algehele gezondheidsconditie van dit slachtoffer, vraag ik me af waarom deze persoon om 09:00 uur a.m. op zijn terras zit te chillen.
    Is het op een dergelijk tijdstip normaal, dat je zit te chillen op het terras ipv hard aan het werk te zijn?
    Afgaande op de vermelde buurt, is het trouwens niet zo moeilijk om te bepalen tot welke bevolkingsgroep dit slachtoffer behoort.


    Maak melding
  3. @Xavier ´d Lorean ,
    Jij gedraagt je al een hele tijd al als een domme viswijf door als een kip zonder kop veel ONZIN op te schrijven,misschien is de man een gepensioneerde of een vakantie ganger,jo DOMMIE.


    Maak melding
  4. Think 26 april 2024 Bij 11:25

    MBA : jo DOMMIE,
    jouw overspannen reactie getuigd ervan, dat je precies aanvoelt wat ik met mijn opmerking bedoel en dat je bovendien ook héél goed weet, uit welke bevolkingsgroep dit slachtoffer afkomstig is…..je ziet klaarblijkelijk herkenningspunten….of niet soms..?…😂😂😂…..”slimmerik”…….


    Maak melding
  5. Is zeker weer van die ene soort, dat gespuis dat niet begrijpt dat wat niet van jouw is, niet van jouw is. Werken is taboe is afschaffing van de slavernij, soms ook contract arbeid hoor. Werken, anders dan onder dwang of plicht is onkan, zou VP gezegd hebben.(Daarom strooit hij vaak met geld).


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES