za 17 feb 2018 23:58

Contact

Welkom! U bent te gast op het grootste en meest actieve netwerk voor en door Surinamers op Internet. Dit netwerk biedt Surinamers en anderen die affiniteit hebben met Suriname de mogelijkheid elkaar te informeren en met elkaar te interacteren op verschillende gebieden. Waterkant.Net is samen met suriname.nl, suriname.startpagina.nl, suritrade.com, surinamefoto.com, goodtimes.org en hindustani.nl het grootste internet platform ter wereld voor en over Surinamers.

Waterkant.Net, opgericht op 5 maart 1999, is de best bezochte website door Surinamers in Nederland. Op de tweede plaats staat Suriname.Startpagina.nl. Dat zijn de belangrijkste conclusies uit een omvangrijk mediabereiksonderzoek dat bureau Motivaction, in samenwerking met TransCity, heeft uitgevoerd.

Bezoekers
Ons bereik wordt onafhankelijk gemeten door Google Analytics. Per dag worden ongeveer 25.000 pagina’s bekeken en per maand bereiken wij met deze site meer dan 100.000 mensen (Gemeten door Google Analytics – peildatum november 2016 zoals hieronder te zien is). Het totaal bereik met alle sites plus onze Facebook fanpage is veel hoger.

analytics

Contact
U kunt uitsluitend via onderstaande gegevens met ons in contact komen:

Waterkant.Net
in Nederland: tel. 010-2151770 of 06-37021928
in Suriname: tel. 597 7509928 (597 voor Surinaams nummer plaatsen)

E-mail: webmaster[AT]waterkant.net (vervang [AT] door @)

© Waterkant is een geregistreerde handels- en merknaam van EtnoMedia

Contactformulier

* Velden met een * zijn verplicht!

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com