Contact

Welkom! U bent te gast op het grootste en meest actieve netwerk voor en door Surinamers op Internet. Ons netwerk biedt Surinamers en anderen die affiniteit hebben met Suriname de mogelijkheid elkaar te informeren en met elkaar te interacteren op verschillende gebieden. Waterkant.Net is samen met suriname.nl, suriname.startpagina.nl, suritrade.com, surinamefoto.com en goodtimes.org het grootste internet platform ter wereld voor en over Surinamers. Met redacties in Nederland en Suriname.

Waterkant.Net, opgericht op 5 maart 1999, is de best bezochte website door Surinamers in Nederland. Op de tweede plaats staat Suriname.Startpagina.nl. Dat zijn de belangrijkste conclusies uit een omvangrijk mediabereiksonderzoek dat bureau Motivaction, in samenwerking met TransCity, heeft uitgevoerd.

Bezoekers
Ons bereik wordt onafhankelijk gemeten door Google Analytics. Per dag worden ongeveer 50.000 pagina’s bekeken en per maand hebben wij meer dan 500.000 gebruikers en bijna 2 miljoen sessies (Gemeten door Google Analytics – peildatum juli 2019 zoals hieronder te zien is). Het totaal bereik met alle sites plus onze Facebook fanpage is veel hoger.

Contact
U kunt uitsluitend via onderstaande gegevens met ons in contact komen:

Waterkant.Net
in Nederland: tel. 010-2151770 of 06-37392315
in Suriname: tel. 597 7788000 (597 voor Surinaams nummer plaatsen)
U kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp.

E-mail: webmaster[AT]waterkant.net (vervang [AT] door @)

© Waterkant is een geregistreerde handels- en merknaam van EtnoMedia

Zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van EtnoMedia/Waterkant is het niet toegestaan om content van Waterkant op enigerlei wijze te verspreiden.