zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog twee verdachten vast in drugszaak SLM-vliegtuig

Nog twee verdachten vast in drugszaak SLM-vliegtuig

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij op 6 maart jongstleden 593 kg cocaïne in een SLM-vliegtuig in Suriname werd aangetroffen, zijn afgelopen week nog twee verdachten aangehouden. Eerder waren al acht personen in verband met het onderzoek aangehouden en in verzekering gesteld.

Een van de aangehouden mannen is de 45-jarige D.B., die loodsmedewerker is van een pakkettenbedrijf. Hij werd gaande het onderzoek in beeld gebracht en werd op zijn werkplek aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

D.B. is na te zijn voorgeleid in afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Daarnaast is de 51-jarige verdachte Leo G. aangehouden en in verzekering gesteld. Hij is ook een medewerker van het pakkettenbedrijf en heeft zich zelf gemeld bij de politie.

Met de aanhouding van de twee zijn er nu tien verdachten in deze zaak in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Ze zullen door een vormfout wel vrij komen. De Surinaamse narco maffia is niet alleen bij de politie en douane maar ook in de regering en de rechterlijke macht geïnfiltreerd.


    Maak melding
  2. @Mi sabi…”Ze zullen door een vormfout wel vrij komen. De Surinaamse narco maffia is niet alleen bij de politie en douane maar ook in de regering en de rechterlijke macht geïnfiltreerd.”

    Het zal niemand meer verbazen als inderdaad deze futubois vrijkomen. De grote jongens blijven steeds achter de schermen en hebben de wettelijke organen in hun zak. Geld en macht gaan hand in hand en dat vooral in een bana republiek. I love Su.

    @Debby Debieus…”Ze kunnen niet testen dus gaan jullie maar nr huis.” Water in je molen, het justitieel geklungel inspireert jouw eentonige klaagzangen. Inhoudelijkheid is niet je ding, daarom, blijf maar huilen.


    Maak melding
  3. Wat frapant dat deze handlangers opgespoord en aangehouden worden. Maar de overkoepelende daders, betrokken bij de vangst van 2.000 kg in Nickerie en 8.000 kg in Spanje worden niet opgepakt.
    Welk voorbeeld geeft men aan de jeugd en het volk?
    Hoe komt het dat er met meerdere maten meet?
    Is rechtvaardigheid zoek in Su?
    Waarmee is men bezig? En waar gaat dit naar toe?


    Maak melding
  4. Als ze nu mensen blijven oppakken en ook weet welke pakkettendienst meedoet, waarom niet de naam vrijgegeven zodat de burger die geen kwade bedoelingen heeft beschermd is en weet waar men geen pakketten moet inleveren.


    Maak melding
  5. Dus deze klojo,s zijn nog in voorarrest ???? Oke vanaf nu teren ze al
    op de belasting betalers, want ze moeten ook vreten en daar, zorgen
    de belasting betalers ervoor!!! ”Mijn advies is, gelijk op zee dumpen”!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES