Over Waterkant.Net

Welkom, u bent te gast op het grootste en meest actieve netwerk voor en door Surinamers op Internet. Dit netwerk biedt Surinamers en anderen die affiniteit hebben met Suriname de mogelijkheid elkaar te informeren en met elkaar te interacteren op verschillende gebieden.

Waterkant.Net is de best bezochte website door Surinamers in Nederland. Op de tweede plaats staat Suriname.Startpagina.nl. Dat zijn de belangrijkste conclusies uit een omvangrijk mediabereiksonderzoek dat bureau Motivaction, in samenwerking met TransCity, in november 2007 heeft uitgevoerd.
Stats
Bezoekers
Sinds haar oprichting op 5 maart 1999, heeft Waterkant.Net [www.suriname.nl] een stijgend aantal bezoekers mogen ontvangen: wij zijn gegroeid van 300 pageviews op de voorpagina per dag in 1999 tot bijna 12.000 pageviews per dag anno 2006. Dit aantal blijft groeien en maandelijks mogen wij bijna 300.000 bezoeken verwerken (100.000 unieke bezoekers per maand!) en worden bijna 1 miljoen pagina’s bekeken. In totaal is onze voorpagina reeds 13,8 miljoen keer bezocht vanaf 5 maart 1999 (Bron: NedStat/Google Analytics). Drukste dag tot nu toe 26 mei 2005 met 25.221 pageviews.

Op onze site bieden wij u:

Nieuws
Wij selecteren iedere week een aantal nieuwsberichten voor u, betreffende Suriname en Surinamers. Daarnaast bieden wij u direkte toegang tot andere Surinaamse nieuwsbronnen. U kunt ook zelf een nieuwsbericht (geen reclame) aanbieden voor plaatsing.

Business
In onze vraag & aanbod rubriek kunnen bedrijven en particulieren gratis* advertenties (inclusief foto’s) plaatsen en zelf bijhouden. Uw bedrijfsgegevens kunt u gratis plaatsen in de Surinaamse Bedrijvengids. Onze ervaring met het bouwen van websites stelt ons in staat ook voor uw (Surinaams) bedrijf of organisatie een eigen website te bouwen.

Discussie & Chat
Via ons Suriname Discussion Board kunt u uw mening ventileren over Surinaamse zaken zoals economie, cultuur, maarschappij en politiek. Wilt u on-line met iemand in contact komen gebruik dan de Suriname chatpagina.

Suriname Links index
Bent u op zoek naar andere Surinaamse websites, raadpleeg dan de Surriname Links Index, een overzicht van de beste en meest actuele Surinaamse websites. U kunt ook een zoekopdracht geven.

Gratis Internet diensten
Wij bieden u een aantal gratis Internet diensten waaronder uw eigen FaWaka e-mail adres en de mogelijkheid om gratis wenskaarten te versturen.

Adverteren
Klik hier voor meer informatie over adverteren op Waterkant.Net

Contact
U kunt uitsluitend via onderstaande gegevens met ons in contact komen:

Waterkant.Net
in Nederland: tel. 06-37021928
in Suriname: tel. 597 7509928 (597 voor Surinaams nummer plaatsen)

E-mail: webmaster[AT]waterkant.net (vervang [AT] door @)

© Waterkant is een geregistreerde handels- en merknaam van EtnoMedia