FATU zondag 17 november in het Bijlmerpark Theater

0
FATU zondag 17 november in het Bijlmerpark Theater
Photography By #LongJoyPhotography |

FATU is het stand-up comedy programma van het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuid-Oost. Al twaalf jaar lang ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg drie collega-comedians. Kom hard lachen in De Bijlmer!

Hij had al een eigen Netflix-special, maar bij FATU was hij nog nooit: Ren├ę Van Meurs. Powerhouse-comedy van de Nederlands/Surinaamse Nina De La Parra en de ontspannen verhalen van geboren toriman Howard Komproe. En dat allemaal in 1 show!

Reserveer snel! Want FATU is ALTIJD FATU­čśÄ ­č窭čçĚ­čç▒­čç║

Check ook dit filmpje van een vorige editie:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.