dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKees van der Spek naar Suriname voor programma 'Oplichters aangepakt'

Kees van der Spek naar Suriname voor programma ‘Oplichters aangepakt’

-

Does Travel - naar Suriname

Misdaadjournalist Kees van der Spek is terug op de Nederlandse TV met een nieuw seizoen van zijn programma ‘Oplichters Aangepakt’, waarin hij boeven opspoort.

De eerste aflevering was gisteren te zien en in de tweede aflevering volgende week, gaat hij achter een malafide verhuurder aan. Het gaat om de Nederlander Rob S. die blijkt te wonen in Suriname.

S. zou in Nederland meerdere mensen hebben opgelicht door een huis aan hen te verhuren en voorschotten aan te vragen. Op het moment dat de mensen kwamen opdagen bleek dat ze waren opgelicht.

Volgens Van der Spek is hij de oplichter heel toevallig op het spoor gekomen, met dank aan cabaretier Roué Verveer. Vorig jaar werden kaarten voor een show van Verveer in Suriname voor meer dan het dubbele aangeboden. In dat verband werd de naam van de Nederlander Rob S. genoemd.

De aflevering van ‘Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt’ in Suriname, is volgende week dinsdag 23 april om 20:30 uur te zien op RTL5.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Ik denk dat hij op BBH bonenjacht is en gauw weer terug komt. Hij kent het land en zn zoon die een echte politieman is staat hem bij.
    In Su is hij gewoon een Boeroe die zich met andere digen dan melke bezig houdt. A kill disi srapu morro babungnefi


    Maak melding
  2. Dèjà vu na Dèjà vu
    17 april 2024 Bij 19:23

    Rob. S of Rob G?????
    Maybe or maybe not that is the question ….???!!

    ——————————————

    Whuahaaaa het is 100% RobG. De man is ontmaskerd. Topwerk van Kees vd Spek.


    Maak melding
  3. Kees zou het liefst permanent in Suriname gaan moeten wonen. Hij kent de samenleving daar heel goed. En kan een. Goede hulp zijn voor de bestrijding van criminaliteit daar.


    Maak melding
  4. Nl se media moet meer doen, dan alleen maar naar oplichters zoeken, deze gasten moeten de zieke overheid in nl aanpakken overal zitten oplichters en zijn ook nog zeer racistische in nl maar de zieke ellendige overheid wordt doodgezwegen in nl daarom zoveel armoede diefstal en oplichters in nl. Mensen maken kinderen bijna verplicht maar hun hebben geen toekomst in nl, tja wat dan dan maar moorden drugshandel en oplichten ik kan deze rob niet kwalijk nemen want ik ken zijn persoonlijke leven niet, maar in nl direct in de media en vervolgen gewoon ziek vind ik het zonder toestemming zelfs is strafbaar maar in nl wat is niet mogelijk. Gekken hebben de hele wereld en de aarde huilt wordt uitgeput doordat hypocrieten moeten paren en baren en dan climate change gillen en chillen en roepen. Oh mij baby/kind heeft geen toekomst bla bla en schuldgevoel aanpraten mang mang niet normaal maar asociaal.


    Maak melding
  5. @sandra
    Pilletje vergeten of minderwaardigheidscomplex. Woon je in NL vertrek dan snel want NL is niet goed voor je. Ga naar SU waar je kinderen wel een toekomst hebben toch?


    Maak melding
  6. @hirun jullie dikke ratten jullie boeven worden nooit gepakt, jullie boeven leven als in paradijs in nl. Ik moet de peren uit de vuur want ik wordt door de rot fuck overheid lastig gevallen ik moet kinderen en hun moeten criminelen pakken jullie maken kinderen voor lekker leven en uitslapen. Jullie hebben een pil nodig om uit te slapen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES