donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijC-47 vakbonden staken donderdag en vrijdag tegen verhoogde stroomtarieven

C-47 vakbonden staken donderdag en vrijdag tegen verhoogde stroomtarieven

-

Does Travel - naar Suriname

De vakbonden aangesloten bij de vakcentrale C-47 zullen het werk neerleggen op donderdag 2 en vrijdag 3 mei als protest tegen de onlangs verhoogde stroomtarieven in Suriname.

De vakcentrale heeft de regering eerder geschreven over de verhoging, maar het gewenste resultaat is uitgebleven. De besturen van de aangesloten vakbonden bij C-47 zijn vanmorgen tijdens een Assemblee van de Arbeid op de hoogte gesteld van de situatie.

C-47 voorzitter Robby Berenstein heeft de werknemers gevraagd om zich op woensdag 1 mei, de Internationale Dag van de Arbeid, te bezinnen over de situatie.

De werknemers zijn gevraagd om donderdag en vrijdag niet op straat te gaan, maar thuis te blijven.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. haha, jullie moeten eens naar je rekening hier kijken
    electra btw meer dan 100%!!!!!!!!!!!!! van de sroomprijs
    gas btw zelf 145% van de gasprijs
    bij variabele tarieven


    Maak melding
  2. Waarom zit de regering daar om het volk te pesten met verhogingen van tarieven?? Als dat de strategie is nAar de volgende verkiezing te gaan… slimme zet mannen! Dat zijn de hersenen die we kennen! De beste regering ooit!


    Maak melding
  3. Deze landverraders, a-nationalisten Mangre en Berenstein beduvelen het Volk en de vakbondsleden. Een ordinaire vakbondsstrijd op politiek niveau voeren is doorzichtig en bedrieglijk. Onrust en wanorde en onrust creëren in een tijd van echte bezinning op de feitelijke omstandigheden, er is geen geld, is on-prijzenswaardig. Staken heeft geen zin en draagt niet bij tot oplossing van de problemen.


    Maak melding
  4. Wat heeft een vakbond te maken met stroomtarieven. Een regering kan niet op alles blijven subsidies geven. Als die regering ook geen inkomsten heeft. Niemand in Suriname wil belasting betalen. Kijk maar naar de VP.
    De regering moet alles wat vorige regeerders gestolen of verduisterd hebben terug vorderen. Laat beslag leggen op hun huizen en bankrekeningen. Actiever opsporen van Hoefdraad, DDB en Bordo. Waar hoor je niets van deze rovers. In Suriname nog steeds de mentaliteit onder een bepaalde groep van winti waai lastig pai. Gaan jullie sturen en kom niet met jullie denk wijze 4e klas lagere school. Gaan jullie eerst studeren en weten hoe je economisch vooruitgang kan boeken.
    En werk ook aan de spookambtenaren die het land heel veel geld kost. Met staken lost je niets op je verlamd de economie. Maar ja jullie krijgen je drugsgeld en dat heeft het volk niet. Alleen maar opstoken. Gebruik je hersenen.C47


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES