dinsdag, mei 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameFransen helpen om schietbaan leger Suriname naar internationale standaarden te brengen

Fransen helpen om schietbaan leger Suriname naar internationale standaarden te brengen

-

Does Travel - naar Suriname

Van 8 tot en met 19 april vertoefden meer dan 70 leden van het Franse 9th Marine Infantry Regiment (RIMa) in Suriname om assistentie te verlenen om de schietbaan van het Nationaal Leger in de OP Savannah verder te rehabiliteren en te brengen naar moderne internationale standaarden.

Ook was het een gelegenheid om verschillende individuele wapens samen met Surinaamse militairen af te vuren en om kennis uit te wisselen in tactiek, wapenonderhoud, sport, eerste hulp bij gevechten en technische aspecten.

Bij dit bezoek hebben de Fransen extra uitrusting aan het Surinaamse Nationaal Leger overhandigd om de overdracht van de FAMAS-geweren, welke in september 2023 plaatsvond, te voltooien.

De moderne schietbaan is nu operationeel voor zowel trainingen van Surinaamse militairen als voor buitenlandse militairen die eventueel daar gebruik van wensen te maken.

De overdracht van het militair materieel en modernisering van de schietbaan illustreert de bereidheid van beide landen om hun krachten verder te bundelen, met een grotere interoperabiliteit, om samen te strijden tegen uitdagingen waarmee beide landen te kampen hebben.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Is er iets dat wij in Suriname zelf kunnen??
    Wilt je me zeggen dt niemand hier verstand van heeft of is ht omdat jullie gratis zaken willen??


    Maak melding
  2. Ik vraag me af of de gemiddelde Surinamer niet KOTSMISSELIJK wordt van het leen- en bedelgedrag van ALLE Surinaamse regeringen sedert 1975.
    Alle regeringen, ook de huidige, gingen steeds op BEDELTOER de wereld rond! …Overal houden Surinamers geheel SCHAAMTELOOS hun luie klauwen op om gunsten te ontvangen.
    Hebben Surinamers helemaal geen greintje ZELFRESPECT..???..😠😠😠…..


    Maak melding
  3. Dat de Fransen een moderne raketbases te Kourou in Frans Guyana hebben weten aan te leggen is algemeen bekend, maar een schietbaan aanleggen is toch geen rocket science, ik wil wedden dat als je 10 minuten googled naar hoe een schietbaan aan te leggen, je zo alle kennis daarvoor kan vinden op het net. Suriname moet toch geacht worden zelf een schietbaan aan te kunnen leggen?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES