donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurEcho's van Java: verweven verhalen uit 3 continenten

Echo’s van Java: verweven verhalen uit 3 continenten

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 26 mei 2024 organiseert Stichting Gema Rasa het Javaans cultureel evenement ‘Echo’s van Java: verweven verhalen uit 3 continenten‘ in Rotterdam.

Ontdek de rijke culturele tradities van Java tijdens dit evenement: geniet van een dag vol traditionele Gamelan muziek, betoverende Indonesische dansen en de unieke klanken van de Angklung.

Dit culturele festijn verbindt de Javaanse gemeenschappen uit Suriname, Nederland en Indonesië. Neem deel aan workshops, luister naar inspirerende verhalen en proef de heerlijke Javaanse keuken. Mis deze unieke kans niet om de Javaanse cultuur te ervaren!

Stichting Gema Rasa is een culturele organisatie die zich richt op het behouden en bevorderen van de Javaanse cultuur binnen de Javaanse gemeenschappen in Nederland. Door het organiseren van evenementen zoals concerten, culturele festivals, en workshops, biedt Stichting Gema Rasa een platform voor culturele uitwisseling en educatie. Hun activiteiten omvatten muziek, dans, culinaire kunsten en meer, allemaal gericht op het versterken van de banden tussen mensen met Javaanse wortels en het verbreden van de kennis en waardering voor deze rijke cultuur.

Titel: Echo’s van Java: Verweven Verhalen uit 3 Continenten
Datum: Zondag 26 Mei 2024
Tijd: 13:00 – 19:00
Locatie: Huis van de Wijk Schiemond, Dempostraat 143, Rotterdam
Entree: €5,- hier online te koop

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES