dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGeliquideerde mannen zijn van Guyanese afkomst

Geliquideerde mannen zijn van Guyanese afkomst

-

Does Travel - naar Suriname

De twee mannen die afgelopen nacht doodgeschoten zijn aan de Rubensstraat in Suriname zijn Jerimiah Smith en Ozwick Brazillio, beide van Guyanese afkomst. Dat meldt de Guyanese nieuwssite Guyana Daily News.

Het medium deelde bovenstaande foto’s van de twee mannen.

De Guyanese mannen waren rond 02.30 uur aan het chillen op straat in Paramaribo-Noord, toen twee mannen op een bromfiets stopten en machinegeweren in hun richting afvuurden.

Na het schieten reden de schutters weg in onbekende richting. Er is nog steeds geen spoor van de schutters. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Gelukkig, het zijn maar gayanese criminelen die in SU niks te betekenen hebben. Denk alleen 1% doen eerlijk werk, de rest piraten op zee, etc.


    Maak melding
  2. @ debby, de achterlijke mongool met zijn/haar grote smoel en hersenloze kop. Ook als die brug er niet zou komen, wat jij zo graag wilt, komen dit soort monsters toch in suriname. Wordt het niet eens tijd dat dit ongedierte debby zich van alle commentaar, wat nergens opslaat, onthoudt? Lijken deze 2 lieverdjes niet op jou debby? Het zal me niets verbazen.


    Maak melding
  3. Die brug is geen zegen voor het land. Hiermee word de grensoverschrijdende criminaliteit mijn inziens makkelijker gemaakt. Behalve de criminelen en gelukzoekers uit Guyana en Venezuela. Zal ook het aantal droppings met vliegtuigen afnemen. De weg bied aan al deze mensen een goedkoper alternatief. Dus Debby, zegt geen rare dingen..


    Maak melding
  4. De brug is geen probleem. De brug is slechts een hulpmiddel, Suriname en Guyana kunnen het op een nuttige manier of op een slechte manier gebruiken, net zoals een chirurg een mes nuttig kan aanwenden om mensen hun leven te redden, kan een moordenaar hetzelfde mes gebruiken om mensen mee te vermoorden. Als Suriname en Guyana het geld kunnen opbrengen, of gunstig kunnen lenen, lijkt het mij een goed idee de brug te bouwen. We moeten er alleen voor waken dat de nadelen niet groter worden dan de voordelen. Als we gaan wachten met de brug te bouwen totdat er geen misdadigers meer zijn in de wereld, kunnen we tot het einde van de wereld wachten.


    Maak melding
  5. Aj boj die brug is er nog niet en t gaat hartstikke fout hier ,t is geen luxe meer buitenlanders hier ,wa t wie komt er om goede dingen te doen en wie voor t kwaad.


    Maak melding
  6. Andersom is dat ook zo ook surinaamse criminelen zullen hiervan profiteren.Maar als je het zo bekijkt is elke verbinding een risico , ook een vliegverbinding.Maar goed zinloos deze discussie, maar de brug naar Guyana kan voor veel economische voordelen zorgen.Guyana heeft nl.een goede verbinding over land met Brazile.


    Maak melding
  7. Alle rommel komt naar suriname, terwijl groot brittanie rijke kolonie guyana met pond koers hoger dan de euro zelf ik doe zaken engels pond . Zo triest deze zoveel moordlustige figuren in guyana.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES