zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken automobilist knalt met Mark X tegen pand

Dronken automobilist knalt met Mark X tegen pand

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Indira Gandhiweg in Suriname is een 30-jarige bestuurder van een Mark X afgelopen nacht tegen een pand omgeving Hannaslustweg geknald. Alle drie inzittenden van het voertuig raakten gewond.

Het ongeval gebeurde rond 03:00 uur. De bestuurder van de Mark X reed over bovengenoemde weg richting Latour, in tegengestelde richting van een ooggetuige. Plotseling kwam kwam de Mark X op de rijhelft van de ooggetuige, waarna de bestuurder van de Mark X de controle over zijn stuur verloor.

Hij raakte van de weg en knalde met hoge snelheid tegen het pand. Door de botsing raakten de bestuurder en twee tienermeisjes van 16 en 17 jaar, die ook in de auto zaten, gewond. Het pand en het voertuig zijn aanzienlijk beschadigd.

De politie van bureau Nieuwe Grond werd op de hoogte gesteld en ging ter plaatse voor onderzoek. De autobestuurder kon geen geldig rijbewijs tonen en gaf toe dat hij alcohol had genuttigd.

Alle drie gewonden zijn met twee ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor verdere verpleging (foto).

De bestuurder zal na medisch te zijn behandeld voorgeleid worden bij een hulpofficier van justitie. Over zijn vrijheid zal later op de dag worden beslist. De politie van bureau de Nieuwe Grond heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Over zijn vrijheid is eigenlijk al beslist: meneer was dronken (misdrijf), meneer kon geen geldig rijbewijs tonen (misdrijf) en meneer was met 2 minderjarige kraas tientjes (misdrijf) in de auto. So, wat moet er nog beslist worden voor deze stoere guy?


    Maak melding
  2. Weer stoerdoenerij, tja ding sma tjieng go kiri,waar zijn de ouders, wat doen deze kinderen die in bed moesten liggen op dat tijdstip op straat,ding moesoe go na skoro toch of ding e doe law law sani kba, nee toch .


    Maak melding
  3. Kennelijk zijn de straffen niet hard en streng genoeg om mensen te ervan te weerhouden om zonder rijbewijs te rijden!!!
    Dus de straffen verhogen en ook een stevige boete opleggen!


    Maak melding
  4. ”Jammer dat deze klojo, het overleefd heeft” !
    Auto merk is ook niet van belang, maar de Journalist
    geilt erop, vandaar altijd erbij vermeld.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  5. @ Mahisasur

    En deze soort klojo,s moeten ze nooit in de gelegen stellen,
    om een geldige rijbewijs te halen!! Want met een geldige rijbewijs
    gaat hij / zij ook hetzelfde doen.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES