zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt vuurwapengevaarlijke verdachten roofmoord Twee Kinderenweg

Politie zoekt vuurwapengevaarlijke verdachten roofmoord Twee Kinderenweg

-

Does Travel - naar Suriname

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van twee vuurwapen gevaarlijke verdachten.

De mannen worden verdacht van het plegen van een roofmoord aan de Twee Kinderenweg te Paramaribo, meldt de Surinaamse politie vandaag.

De eerste verdachte is Judah Burgrust, geboren op 7 mei 1997 te Paramaribo en wonende aan de Kogeltangstraat pandnummer 01 te Paramaribo. De tweede verdachte is Aniel Dewkinandan geboren op 23 mei 1995 te Paramaribo en wonende aan de Cocoslaan waarvan het pandnummer onbekend is.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op het telefoonnummer 403645, de Command Center (CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Bevolkingsgroepen in Suriname,stopt met. haat zaaien naar elkaar toe.De moordenaars en rovers zitten in alle bevolkingsgroepen in Suriname.De duivel zit in ieder slecht mens, ongeacht je kleur en ras.Laten wij met zn allen de moorden en roven bekritiseren en ook zorgen voor voorzorgsmaatregelen.


    gemodereerd
  2. Ik denk met een ernstige waarschuwing heengezonden. Sur justitie is erg zwak. Ze kunnen de criminaliteit niet aan. Het wordt erger en erger. Zelfs Veroordeelden kunnen ze niet opsporen.


    Maak melding
  3. Henkes, u hoeft helemaal nergens tijd in te steken, dan te reaguren zoals u deed en rest aan de politie over te laten of anders gaan solliciteren bij de politie…dan kunt u alle tijd van de wereld erin steken, dan alleen maar uw neus…!:-)

    PS.
    En elke keer dat kinderachtige riedeltje: “of wordt hij met een ernstige waarschuwing heengezonden…!” Alsof de politie gewend is vuurwapengevaarlijke daders met een waarschuwing heen te zenden…men kan meteen merken welke reaguurders zich in Nederland bevinden…!

    By the way, het zijn twee verdachten…!


    Maak melding
  4. Dat geldt ook voor Yor trouwens…

    Suriname is iets heel anders dan het dichtbevolkte Nederland en bestaat – ter uwer informatie – voor meer dan 85 procent uit tropisch regenwoud…!

    Vacatures genoeg bij de politie, dus spoorzoekers en ‘bloedhonden’ meldt u aan…!


    Maak melding
  5. Ernesto, de Surinaamse politie/justitie laat de grootste moordenaars met een waarschuwing lopen of ze laten hen zonder al te veel problemen gewoon onderduiken. Verder maakt het in dit geval niets uit of ik in Suriname of Nederland woon. De informatie is in de tijd van internet meteen in Nederland of Suriname beschikbaar. Ik weet b.v. dat de politie in Suriname criminelen vaak met een ernstige waarschuwing laat lopen, terwijl ze dat in Nederland met een enkelband doen Hoe dan ook het is in beide gevallen een belachelijke vertoning.
    En een paar uur geleden was er maar sprake van één verdachte, Aniel Dewkinandan was toen nog niet in beeld.


    Maak melding
  6. Lafaard om oude man te vermoorden. Jullie wilden hem zeker niet betalen. Ik hoop dat zn kinderen de administratie oppakken en iedereen betasld tot de laatste cent tetug


    Maak melding
  7. Ernesto,
    In vind jouw reactie heel erg kinderachtig. Je weet donders goed dat de politie veel overtreders met een ernstige waarschuwing wegstuurt. Bespaart hen werk. Ik zou graag bij de politie willen werken, maar ik denk dat ik er alleen voor ga staan. Ik zal niet zeggen waarom, anders wordt mijn bericht niet geplaatst. Er zijn twee verdachten. En wat gaat er met hen gebeuren? Je raadt het al. Sur. bestaat uit 85% regenwoud. Je loopt achter. Als je de satellietbeelden van nu bekijkt, dan zie je dat het woud kleiner en kleiner wordt door houtkappers en goudzoekers. Waar is al dat goud? Bij de criminelen natuurlijk die heen gezonden zijn.
    Bay the way. Als de leiding beslist dat een crimineel na een ernstige waarschuwing heen gezonden moet worden, waarom zou ik dan bij de politie moeten gaan werken!
    Houd die achterlijke opmerking voor jezelf.


    Maak melding
  8. Oppakken en voor een lange periode, in een werkkamp zwaar
    werk laten verrichten !!!!!Ongeacht etnische achtergrond, het
    zijn gewoon klojo,s dat te lui zijn om te werken!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES