zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIllegaal vuistvuurwapen in auto aangetroffen bij roadblock

Illegaal vuistvuurwapen in auto aangetroffen bij roadblock

-

Does Travel - naar Suriname

In het kader van de ‘Operatie  Zero Tolerance’ in Suriname, is in de nacht van maandag op dinsdag een illegaal vuistvuurwapen (foto) in een auto aangetroffen. 

Rond 00.35 u hield een gemend team bestaande uit leden van de Surinaamse politie (KPS) en Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) een roadblock aan de Nieuw Weergevondenweg, ter hoogte van de Kalidienweg.

Een voertuig met vier inzittenden te weten L.T. (30), A.M. (26), K.J. (28) en A.C. (24) werd gestopt en onderzocht. Bij A.C. werd tijdens fouillering een vuistvuurwapen met scherpe patronen in zijn buiktas aangetroffen.

Het viertal is na de vondst meteen als verdachten aangemerkt en aangehouden. Ze worden verdacht van overtreding van de vuurwapenwet. Het wapen met scherpe patronen is in beslag genomen.

De zaak zal worden overgedragen aan Recherche Paramaribo voor verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Ja mang, fysiek (preventieve)controle is effectief zoals telkens weer blijkt. Hopelijk heeft chan extra bewakings/observatie camera’s gevraagd aan de chinese partners. Met zo’n 100 extra camera’s…en goede toezicht heb je een groot deel van “het probleem” in Su onder controle.
    Met speciale (leger)begeleiding voor de goudzoekers/handelaren in het binnenland is dat dan ook gecovered >.rest nog “de vluchtelingen” opsporen 🙂 🙂


    Maak melding
  2. Dit soort acties had meneer Amoksi reeds eerder moeten initiëren, dan hadden wij de overvallen en moorden niet te hoeven betreuren, jammer het is nooit te laat om keiharde maatregelen te treffen.


    Maak melding
  3. Geen geld om te eten, maar wel geld om wapen te kopen om dan te gaan moordroven.
    Ter beschikking stellen het land. Laat ze werken voor hun op sluiting.


    Maak melding
  4. Ferdinand, dat zijn alleen maar aannames. De Sig Sauer NH wordt voornamelijk gebruikt door militairen, politie en soms voor commerciële doeleinden. Het is een Zwitsers wapen en ligt niet ‘voor het oprapen’…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES