vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFormatie Selection uit Suriname na flinke vertraging aangekomen in Nederland

Formatie Selection uit Suriname na flinke vertraging aangekomen in Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Surinaamse formatie SELECTION is vrijdagochtend na een flinke vertraging vanuit Suriname aangekomen in Nederland. De band is in het land voor haar Holland Tour 2024.

“Aanvankelijk zouden we er een dag eerder zijn”, vertelt zanger Fernando Soerowintono aan de redactie van Waterkant.Net. “Helaas werd onze SLM vlucht 24 uur vertraagd. Daarboven op moesten we nog drie uur wachten op de luchthaven, maar nu zijn we er!” aldus de voorzanger.

De band staat vanaf vanavond twee weekenden op het podium, waaronder ook een speciale clubavond op Koningsnacht: op vrijdag 26 april staat Selection samen met all-round formatie 2-Remember namelijk live op de Caribbean Night in de Sir Winston Club te Rijswijk! Kaarten haal je hier.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Had de China delegatie ook last van de vertraging of moest men óók wéér het bewijs leveren dat Flying on trusted wings een loze kreet is en zij liever met de dure KLM vliegt? Er worden miljarden gepompt in de SLM , maar deze wordt overgeslagen als het op de regering of het kabinet aankomt. President en gevolg: mooie reclame voor het ‘dood paard’. Sranan sani a no oenoe sanie.


    Maak melding
  2. weg met de slm , dat mensen boeken bij de slm , omdat de ticket goedkoop lijkt , maar als je afrekent blijkt het niet goedkoop te zijn , en telkens vertragingen dat gaat je ook nog geld kosten , en de slm betaald geen schadevergoeding

    filia je kunt ook niet rechtstreeks boeken bij de slm om naar china te gaan , de slm vliegt toch niet naar china , o ja in 2019 kaapte ddb het toestel van de slm om naar china te vliegen , en wie moest betalen , ja het volk


    Maak melding
  3. @WAT, dat begrijp ik wel. Je hebt een tussenlanding op Schiphol. Wie zegt me dat de delegatie met de KLM naar China is afgereisd. Ik bedoel, reis dan met je eigen maatschappij naar Nederland en reis dan verder met China Air.


    Maak melding
  4. Dus met andere woorden had DDB, vertrouwen in SLM, om ermee naar China te vliegen. Dus de kosten dat DDB betaald heeft om met SLM naar China te vliegen is in het land Suriname gebleven.

    Het is niet naar een buitenlandse vliegmaatschappijen gegaan. Maar na wang tori.


    Maak melding
  5. Nope!
    @na mi

    De SLM als privé jet misbruiken heeft een schade van miljoenen veroorzaakt.
    Het rooster moest worden omgegooid, en passagiers waren gedwongen om een andere vlucht te boeken, ik denk zelf bij de KLM.
    Verlies voor suri exporteurs omdat hun, aan bederf onderhevige producten, bleven liggen.

    Reis 2, naar chino hebben ze hem afgeraden om het vliegtuig te confisqueren, omdat de SLM failliet was.

    Trouwens, welke kosten bedoel je?
    Suri beschouwde hij als zijn eigendom, het was gratis. Sterker nog, hij heeft naar believen gegraaid in de pensioen-pot vd SLM.

    Al dit soort zaken hebben ze verborgen gehouden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES