donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijPL-topman Paul Somohardjo vandaag 81 jaar

PL-topman Paul Somohardjo vandaag 81 jaar

-

Does Travel - naar Suriname

Voorzitter van de Pertjajah Luhur (PL) Paul Somohardjo, viert vandaag zijn 81ste verjaardag in Suriname.

De partij nodigt iedereen uit om de verjaardag van de voorzitter vandaag vanaf 18.00 uur te komen in het PL Centrum te Beekhuizen. Er zullen activiteiten voor jong en oud zijn.

Somohardjo deed zijn intrede in de politiek als lid van de Nationale Partij Suriname. In de jaren zeventig werd hij voor het eerst lid van het parlement.

In de aanloop naar Surinames staatkundige onafhankelijkheid, speelde de PL-voorzitter een voorname rol. Hij behoorde tot de drie leden van de Surinaamse regeringsfractie die tegen de onafhankelijkheid waren.

Door de jaren heen werd Somohardjo minister, voorzitter van De Nationale Assemblee en is momenteel adviseur van de regering.

De PL-topman zal bij de komende verkiezingen mogelijk de rol van coach binnen zijn partij vervullen. Daartoe hebben verschillende partijgenoten, waaronder ook zijn zoon Bronto, al een verzoek gedaan. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Beste vried!1 Het is nu tijd om in de hangmat te gaan liggen en lekker chillen!! Go tek wan uku en gwe go visie!! tek a rust mi mang!! Yu abi yu ten k’ba!! Grantangi fu ala sani!!


    Maak melding
  2. Wederom is mijn mening weggehaald, nu begin ik te
    geloven dat de waarheid niet gewaardeerd wordt bij de
    redactie van Wkt.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  3. Jaco!! Ji bent niet de enige, voor wie de meningen wordt weggehaald!! Bij mij gebeurt dat ook al vele Xlen!!! Dus ik denk afscheid met deze site te nemen!! het is de redactie, wier dat doet. Zint hen niet, dan pats weg ermee!! Volgens mij kunnen zij niet de waarheden!!!!!


    Maak melding
  4. Hoe komt het dat zelfs mijn oproep om moiwana weer mooi en hun eigen warde terug te geven , wordt door wkt politbureaus weggehaald.

    Hebben ze iets te verbergen of zit er iemand van de ndp ook al daar bij de redactie van wkt????????


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES