Humberto Tan gaat nieuw sport programma bij RTL presenteren

11
Humberto Tan heeft eigen wassenbeeld in Madame Tussauds
Foto:(c) Madame Tussauds Amsterdam - Humberto Tan heeft eigen wassenbeeld in Madame Tussauds

HILVERSUM, 22 dec – TV presentator Humberto Tan gaat vanaf zondag 20 januari een nieuw sportpraatprogramma bij RTL presenteren. Het programma gaat VTBL heten en is elke zondag te zien vanaf acht uur ’s avonds. Dat maakte de in Suriname geboren Humberto vrijdag bekend.

De analisten in het nieuwe voetbalprogramma van RTL worden voormalig profvoetballers Theo Janssen en Jimmy Floyd Hasselbaink en zijn RTL-collega’s Bart Nolles en Simon Zijlemans. 

Tan werkte eerder voor Studio Sport en Eredivisie Live. Tot juni van dit jaar presenteerde Humberto Tan RTL Late Night, waar hij plaats moest maken voor Twan Huys.


11 REACTIES

 1. Humberto lijkt in 1 jaar tijd 5 jaar ouder te zijn geworden. Dat ontslag heeft hem blijkbaar erg geraakt. Maar dat gedoe met die nieuwspoes heeft hem ook geen goed gedaan. Maar ja, wat moet je doen als Diel Naa Maane?
  Anyway, maak een goed programma en luister dit keer alleen naar jezelf.
  Laat ook eens wat zien van het Surinaamse voetbalelftal en het Indiase voetbalelftal.


  Maak melding

 2. Het koprol,
  Je hebt ondertussen toch wel door dat de dames goed voetballen. De dames wél makkelijk naar het WK gaan en niet elke 2 minuten liggen te janken op de grond.


  Maak melding

 3. Kopro, vrouwen zijn ook maar mensen en we leven niet in een islamitische land.
  God zijt dank ben ik geboren in een land waar ik als vrouw mijn rechten(niet het aanrecht), plichten (niet de lusten van de man) ken en geen broedmachine voor de man/ schoonfamilie.
  Sorry, moest effe gezegd worden.


  Maak melding

 4. Daar ga ik zeker naar kijken . Humberto heeft stijl en kwaliteit en is veel beter dan die azijnpissers Genee , Derksen en van der Gijp. Deze heren vinden het altijd nodig de medemens onnodig af te zeiken en tot het bot te beledigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.