Tyrone Spong breekt hand tijdens gevecht maar wint toch in Suriname

19
Tyrone Spong breekt hand tijdens gevecht maar wint toch in Suriname

PARAMARIBO, 22 dec – Tyrone Spong heeft gisteravond zijn hand gebroken in de eerste ronde van het gevecht tegen Ytalo Perea uit Ecuador, maar heeft desondanks de wedstrijd in Suriname gewonnen. Spong won op punten van de Ecuadoraan en is daarom nog steeds de Latino Heavyweight Champion van de WBC én de WBO.

Spong gaf aan Starnieuws toe dat het erg moeilijk is geweest. “Het was een gevecht dat me gaat helpen groeien,” merkt hij op. “Ytalo is een waardige tegenstander, minder had ik ook niet gewild. Maar ik ben nog steeds de kampioen. Als je mijn titel wil, moet je me overtuigend verslaan” aldus Spong.

Over zijn gebroken hand zei hij “Broken hand but no broken balls”:


19 REACTIES

 1. Onterecht gewonnen een gelijk spel was een beter uitslag, er was
  bijna geen verschil, ik vermoed omdat het in Suriname was de doorslag heeft
  gegeven.


  Maak melding

 2. Hoe dan ook gewonnen. Dit was de eerste echte krachtmeting . Een mooi ijkmoment voor Tyrone om te weten waar hij nou echt staat en waar hij aan moet gaan werken om geleidelijk omhoog te klimmen. Anyway ,good performance and looking forward to the next fight. 🎄


  Maak melding

 3. Daar heb je die leeghoofden die zelf een boks wedstrijd gewonnen door een Surinamer niet kunnen verkroppen Daarom roep ik een ieder op om niet op de vhp of nps te stemmen want hun aanhangers bewijzen telkens weer fat het ze niet om Suriname gaat DAAROM NOG 5 SAMEN KOMEN WIJ ER WEL ZONDER DEZE AZIJN PISSERS


  Maak melding

 4. Praserie, nog vijf? Het land is al een kapotte plantage, overal waar je kijkt rommel. Vooral die graaiers in de top. Als jullie er nu niet uit zijn gebeurt het na 2020 ook niet hoor. Verder de afgrond in en wie kritiek heeft is een azijnpisser of wordt vermoord.


  Maak melding

 5. En nu tegen Rico Verhoeven in de Kuip. Ben benieuwd of die klote president een kaartje kan bemachtigen om poot in de Kuip te zetten. President you are welcome !


  Maak melding

 6. Dat zeg meer iets over z,n tegenstander.
  Die zal niet in al te beste vorm geweest zijn.
  Als je in de eerste ronde je hand breekt…en de match op punten win.
  Moet het krachtverschil gewoon te groot geweest zijn.
  Dus een matige tegenstander of niet in vorm geweest.


  Maak melding

 7. Heeft dit gevecht ..armoede bestreden..huizen gebouwd.. koers gedaald..productie opgang gebracht…..no nada..niks ..inplaats dat men oplosingen zoekt om suriname tot een welvarend ..land te maken .komt men met deze man..laat hij met die RUS vechten …. hij komt altijd in su riname met zwakke tegenstanders…lagimang….we willen geen gevechten zien we willen een goede economie …veiligheid..onderwijs…gezonheidszorg..GEVECHTEN BRENGEN ONS NERGENS…DAT GELD KON WORDEN BESTEED AAN BETERE TOILETTEN VOOR SCHOLEN…


  Maak melding

 8. Onaardige reacties op een paar enkelen na. Wees blij dat Tyrone voor Suriname uitkomt en hij Suriname op de wereldkaart zet. Als men geen vooruitgang in gedachte heeft voor Suriname, snap ik de meeste reacties. De goede niet nagesproken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.