Jandino en Clifton Braam uit Suriname op FATU

0
Jandino en Clifton Braam uit Suriname op FATU
Clifton Braam uit Suriname.

AMSTERDAM, 25 okt – Op zondagmiddag 4 november begint FATU zijn seizoen niet alleen met de hilarische comedy van eindbaas Jandino, maar is ook Clifton Braam van de partij! Jawel! Suriname’s nummer 1 cabaretier en podiumpersoonlijkheid Clifton Braam komt ook dit jaar weer bij FATU! Eenmalig, uniek en niet te missen.

Op dit moment tourt hij met zijn succesvolle programma ‘Twee Landen, Één Liefde’ langs alle Nederlandse theaters. De voorstelling in het Bijlmer Parktheater was tot de allerlaatste stoel uitverkocht. Een unieke kans om hem nog een keer live in de Bijlmer te komen bewonderen.

Samen met nieuw fris comedytalent Yunus Aktas (Comedytrain) en ‘de echte gangster van Zuidoost’, Quincy Menso kun je genieten van een hilarische comedymiddag zoals je van FATU gewend bent. Want FATU blijft FATU.

Zondagmiddag 4 november 15.00u. Laatste kaarten! via www.bijlmerparktheater.nl.
Host: Jeffrey Spalburg, DJ: Phantom
Catering aanwezig!

Op zondagmiddag 2 december staat FATU weer in Theater Zuidplein Rotterdam!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.