zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHandgranaat gevonden nabij Surinaams restaurant Bijlmerplein

Handgranaat gevonden nabij Surinaams restaurant Bijlmerplein

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 25 okt – Op het Bijlmerplein in Amsterdam Zuidoost is vanmorgen een handgranaat gevonden in de nabijheid van een Surinaams restaurant. Het is het derde incident met een explosief in twee dagen tijd in de stad. Gisteren werd er al een explosief gevonden bij een bedrijfspand in Zuidoost en lag er een handgranaat voor de deur van een hotel in Oud-Zuid meldt AT5.

Politiemensen troffen rond vier uur, na een melding van knallen, een handgranaat aan in het voetgangersgebied van het Bijlmerplein. Ondanks een onderzoek naar kogelgaten of hulzen werden die niet aangetroffen. In verband met de veiligheid werd de omgeving ruim afgezet.

Rechercheurs van District Oost doen onderzoek en zullen ook camerabeelden van het gebied nader bestuderen. Voor zover de politie nu weet, zat de handgranaat niet aan een pand vast. Een fotograaf ter plekke zegt dat hij zo’n twee meter van een Surinaams restaurant lag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Met een beetje creativiteit zou je kunnen zeggen dat het om een beetje onrijpe peer gaat. Gewoon wat zout en peper erbij doen. Succes gegarandeerd.


  Maak melding
 2. De figuren uit de onderwereld zijn weer eens actief! Jaloezie, haat, nijd, afgunst, wraak nemen zijn meestal de redenen die tot dit soort crimineel gedrag leiden.


  Maak melding
 3. De wereld wordt dagelijks extreem onveiliger met dit soort van taferelen.De kwaden proberen de goeden te overwinnen.Spannend en triest allemaal en blijft ook een eeuwigdurende strijd.


  Maak melding
 4. Het lijkt wel op een intimidatiepoging. Een waarschuwing.Ik kan me niet voorstellen dat iemand met een handgranaat op zak loopt en die plotseling verliest.Je moet dus over tenminste twee handgranaten beschikken om de ene daar neer te leggen . Tijdens en na de oorlog in voormalig Joegoslavië zijn er veel wapens Nederland binnengesmokkeld. .


  Maak melding
 5. Praserie, luister! De bijlmer is toch van de surinamers. Ik woonde in de bijlmer. Ik ben daar weggegaan omdat er een bepaalde bevolkings groep daar aan het doordraaien is. Spijtig maar ze maken kinderen en kijken er niet naar om en komen geld tekort. Ze zoeken het in de criminele circuit , zowel jong als zijn een pot nat, onbeschoft en respectloos tegen hun eigen ouders. Ze raken verslaaf aan drugs en gaan inbreken. Dure auto’s rijden terwijl geen vreten hebben. Komt niet lullen over chan,want die heeft nog normen en waarden. Die handgranaat is een criminele afrekening, want die zet je niet zomaar daar. Van mij mogen ze zichzelf opruimen en kan je zeggen de hele bijlmer wordt een criminele zooi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES