Gemeente Den Haag start met gratis WiFi

4

Op initiatief van PvdA raadslid Rajesh Ramnewash zal de gemeente Den Haag als eerste grote stad van Nederland gratis internet aanbieden. In de Schilderswijk, Transvaal en andere Haagse krachtwijken zal gestart worden met het aanbieden van gratis WiFi. Daar wonen veel gezinnen voor wie een internet aansluiting niet altijd vanzelfsprekend is.

Ramnewash pleitte een jaar geleden voor gratis WiFi in heel Den Haag. “Vooral jongeren maken veel gebruik van internet via hun smartphones. Zo voorkomen we dat ze in de schulden komen. Bovendien is internet een bron van kennis die nu toegankelijk wordt voor een ieder en houden veel allochtonen via internet contact met familie in het land van herkomst” aldus het raadslid van Surinaamse afkomst.

Ramnewash verwacht een snelle uitbreiding in de rest van de stad. Nu al is er gratis WiFi in de binnenstad, Scheveningen badplaats en het Zuiderpark. Ook economisch zijn er veel voordelen. Toeristen letten bij de keuze tegenwoordig ok op free WiFi. Ze zullen dan eerder voor een verblijf in Den Haag kiezen. Ramnewash is benaderd door andere steden om hen te adviseren.

4 REACTIES

 1. Iets voor de overheid in Suriname???????????
  Dan is een ieder gelijk en kan Telesur zich niet meer rijk laten maken door internetbundels die de traagste zijn van de regio.
  Op La Vigilantie is er al jaren geen telefoon omdat de koper is gestolen en Telesur dit niet meer repareert dus zijn de mensen verstoken van internet. navraag leerde dat Telesur niet van plan is daar verandering in te brengen.
  En maar lullen dat Suriname zich verder moet ontwikkelen.
  Zie de achterlijke gedachte en ingreep van de uitgebrachte biologie leerboek,


  Maak melding

 2. Ze moeten er wel bij zeggen dat het alleen voor klanten van Ziggo is.
  Er maar 2 verbindingen per adres van een bestaande klant van Ziggo gebruik kan maken van gratis WiFi binnen een Ziggo gebied in Den Haag.


  Maak melding

 3. Krijg je nog meer zieke mensen door al die WiFi-stralingen. Sommigen gaan juist anti-straling apparaten aanschaffen als het WiFi grootser wordt in omvang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.