Sonny Boy eind deze maand ook op DVD en Blu-ray

0

De Nederlandse film ‘Sonny Boy’ trok sinds de première in januari meer dan 400.000 bezoekers naar de bioscoop. Binnenkort kunnen nog meer mensen genieten van deze film, die deels in Suriname is opgenomen. Eind mei brengt distributeur A-film de film ‘Sonny Boy’ namelijk uit op DVD en Blu-ray.

‘Sonny Boy’ is geregisseerd door Maria Peters ( Afblijven, Pietje Bel) en de hoofdrollen worden vertolkt door Ricky Koole en Sergio Hasselbaink. De Blu-ray versie bevat naast de film ook een extra ‘Making Of’ van ongeveer 25 minuten. De releasedatum van de DVD en Blu-ray is 26 mei 2011.

De film is onlangs ook in Suriname in première gegaan:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.