Film Sonny Boy bereikt ‘platina’ status

0

Sonny Boy heeft de status van Platina Film bereikt, nu meer dan 400.000 bezoekers de film hebben gezien. Regisseur Maria Peters en acteur Sergio Hasselbaink kregen hiervoor vrijdag de bijbehorende onderscheiding uitgereikt in Amsterdam. Dit gebeurde namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film.

De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Annejet van der Zijl en vertelt het waargebeurde verhaal van de zwaarbeproefde liefde tussen een Surinaamse immigrant (Hasselbaink) en een blanke vrouw (Ricky Koole) in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw.

Op 4 februari kreeg Sonny Boy reeds de Gouden Film voor 100.000 bezoekers binnen negen dagen. Een Diamanten Film wordt uitgereikt bij een miljoen verkochte bioscoopkaartjes. Sonny Boy draait in 54 zalen in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.