Late night programma ‘zo: Raymann’ weer van start

1

Morgen, zondag 13 februari, is het dan eindelijk zo ver. Het TV programma ‘zo: Raymann’ is terug en het belooft weer een spetterend nieuw seizoen te worden. zo: Raymann laat je het laatste uur van het weekeinde lachen zodat je energiek aan de werkweek kunt beginnen. En natuurlijk zijn Tante Es, de Paramaribo Pappies en Quintis ook weer van de partij.

raymann2011Tante Es ontvangt in deze aflevering de koningin van het levenslied: Corry Konings. Het zondagskind met de Es factor is deze week Mister Royal. Lifestyle van de liefde met bewustwordingscoach Peggy Walker en Sofie Rockland streeft met haar producten naar meer liefde en aandacht voor elkaar. Zo doen we dat in Nederland, met CDA Tweede Kamerlid Madeleine van Toorenburg. Waarom is zij voor de invoering van de peespas? Verder: Quintis over alleenstaande ouders en de Paramaribo Pappies hebben het over vakantie in Egypte.

Kijken dus: zondag 13 februari, om 23.00 uur op Nederland 1.
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.