Airbus A340-300 Surinam Airways uitgevallen

26

PARAMARIBO, 12 feb – De Airbus A340-300 van de SLM is uitgevallen. Dit meldt de SLM. Het toestel is een tijdje uit de roulatie. Er worden andere vliegtuigen ingezet op de Mid-Atlantische route. Die zijn ingehuurd bij buitenlandse maatschappijen.

Het betreft B767-300’s van Arke Fly en Euro Atlantic Airways. Die moeten nu de reguliere vluchten op de Mid-Atlantische route onderhouden. De rechtervleugel van de Airbus is beschadigd. Het euvel is ontdekt tijdens reguliere onderhoudswerkzaamheden. “De schade zal volgens standaardprocedures en richtlijnen van de fabrikant worden verholpen”, meldt het bedrijf.

Bekijk ook:

26 REACTIES

 1. zo een nieuwe vliegtuig net 3 jaar oud bij slm word alles gesloopt.waarschijnlijk wouden drugs in die vleugels stoppen vandaar dat hij beschadigd is.en trouwens van binnen is die vliegtuig helemaal gesloopt heb nog vorig week mee gevlogen,stoelen kunnen niet meer recht op.2 toilets, waren al een tijdje stuk en televisie,s deden het niet.ik kom net van schiphol de slm is om 12 uur middernacht geland terwijl de planning 7.30 uur s,morgens was.slm moet ophouden te bestaan met luchttransport maar kan liever met ezeltransport beginnen.vliegtuigen zijn moeilijk ter onderhouden en ezels zijn makkelijker voor S.L.M O nee S.E.M STAAT VOOR SURINAAMSE EZEL MAATSCHAPPIJ.HET IS GEWOON EEN HEL MET SLM TE VLIEGEN.


  Maak melding

 2. geloof me , dit wordt een kostenpost voor de slm en zal tevens als excuus worden gebruikt voor wanbeleid binnen de slm.
  Je zal maar een ticket van slm hebben.
  Ik ben benieuwd!
  A tang so


  Maak melding

 3. Er is weer iets mis met het vlaggeschip van de S.L.M.Gelukkig op tijd opgemerkt de gevolgen waren anders niet te overzien zijn geweest.De overheid kan beter afspraken maken met gerenomeerde maatschappijen,het gaat vroeg of laat een keer fout.De S.L.M.kost Suriname heel veel geld wat het land beter kan gebruiken dan een verlies gevende S.L.M. Stop er mee,nu het nog kan.


  Maak melding

 4. a djing….ieder keer, keer op keer…vlieg niet meer met dat ding a sani disi noiti kan bun.
  Vorige vliegtuig had ook dit soort van apekuren tot dat een idioot het achter Zanderij tegen grond te pletter sloeg….vlieg dat ding niet meer….stop ermee.


  Maak melding

 5. Die bout heeft een slechte kra.En als je hem met dat vliegtuig vervoert,is het vragen om problemen.Niks vaart wel bij hem.Zelfs zijn kinderen niet.Suriname stuurt hij stukjes bij beetjes richting Zimbabwe.En dan zijn er nog mensen die verheugd over zijn.

  Cobie.


  Maak melding

 6. hebben jullie het ook? dat er andere woorden verschijnen tussen de regels door?

  Zo EEn Nieuwe Vliegtuig net 3 Jaar Oud bij slm woord alles gesloopt.waarschijnlijk Wouden drugs in sterven Vleugels Stoppen vandaar DAT HIJ beschadigd is.en trouwens Van Binnen is sterven Vliegtuig weer helemaal gesloopt heb Nog vorig week mee gevlogen, Stoelen Kunnen niet Meer Recht op. 2 toiletten, Waren al EEn tijdje stuk en Televisie, DEDEN Het niet.ik kom net van schipho


  Maak melding

 7. Wat een geklets allemaal,vooral nummer 2 die klets zomaar uit zn nek,doet alsof dit soort zaken niet bij bijv.KLM gebeurt,SLM heeft 1 nadeel en dat is dat ze maar 1 toestel op die route hebben.Een vliegtuig moet de hele tijd vliegen om hem rendabel te houden,als hij dag en nacht vliegt dan heb je sowieso slijtage,vooral als surinamers vliegen,een en al een slopen kunnen ze(niet allemaal).Ik heb een keertje met Martin Air meegemaakt dat de helft van de toilletten het niet deden,ze waren van plan om terug te vliegen naar Zanderij puur om het feit dat het niet veilig was ,teveel mensen stonden in de rij om naar toilet te gaan en dat is niet veilig als men plotseling te maken krijgt met turbulentie.Uiteindelijk hadden ze besloten om door te vliegen naar Schiphol
  Speciaal voor nummer 2 check dit even:
  http://www.avherald.com/h?search_term=klm&opt=0&dosearch=1&search.x=26&search.y=14

  En wat een drama maakt men om een vertraging,je bent toch veilig aangekomen,alles draait om veiligheid en als het om veiligheid gaat dan ga je altijd vertragingen hebben in de luchtvaart,dus niet kletsen


  Maak melding

 8. De doemdenkers gaan prat op dit artikel! Kritisch denken is nodig, maar ongefundeerde uitspraken doen is vruchteloos en zegt meer over de boodschapper;)

  Ter info: het vliegtuig wordt vanaf 2009 – nog net geen 2 jaar- geleased door de SLM. Bovendien is die machine een stuk ouder want het was voorheen van Air France.

  Ondanks dit gebeuren blijf ik vertrouwen op de SLM en heb ik mijn ticket al gekocht voor wandelmars.


  Maak melding

 9. @Pitbul,wanneer had de slm voor het laatst een probleem met die kist,kom met dag en datum en lul niet zomaar in de rondte,wanneer de slm dag en nacht vliegt zeggen jullie niks,nu er effe iets is schreeuw je moord en brand.

  Mensen hier hebben duidelijk geen kaas gegeten over vliegtuigen,alsof dit allen met de slm gebeurt.Na wang plane,er Kan altijd way gebeuren,als Hey maar op tijd word ontdekt


  Maak melding

 10. Vorig toestel was de staartvleugel kapot en nu de rechtervleugel.Het is maar laesedtoestel,het kost de SLM nix,de schade is voor de eigenaar van die airbus..SLM is en blijft Sranangtrots.


  Maak melding

 11. Baja, soms a nederlands slecht dja jere..mjn hemel..is dat vliegtuig geen die vliegtuig..a no kang toch..
  maar goed, is maar 1 toestel dus als er wat gebeurd weet iedereen het.
  De KLM heeft vervangende toestellen die bijna gelijk kunnen worden ingezet en dat mist een SLM dus. Je moet eens weten waarmee de KLM te maken heeft mensen..
  Elke kist heeft wel eens wat..is techniek en dat kan falen


  Maak melding

 12. Dus dat nr.18,als je bij nummer 10 mijn link effe doorneemt dan zie je zelf met wat KLM elke keer te maken heeft.

  Nr.15 denkt dat de piloten ook zo graag hun leven willen riskeren,Basja arki no soort kans deng mang ai tekie,samsa je frede plane dan moet je dat zeggen,toestel moet om de zoveel tijd voor een inspectie,te a pa lande deng mang ai check a mang,alla dey a plane ai frey,neks ne psa dus no klets ,als die kist voor een inspectie uit dienst wordt genomen hebben ze al andere toestellen ingehuurd ,als er toevallig wat gebeurt bijvoorbeeld een botsing met hun 747 dan heb je pech,dat is laatst ook met een 747 van KLM gebeurt,dus snap ik die hele commotie niet,typisch Surinaams.


  Maak melding

 13. Misschien een reden om nog een airbus aan te schaffen op de mid-atlantische route. Noemenswaardig is ook dat met de veiligheid van de passagiers goed omgesprongen wordt. Mankementen worden tijdig ontdekt.


  Maak melding

 14. Beste Mensen,

  AUB, geen slechte dingens praten over SLM, want het vliegtuig is niet door natuur of door god geschapen, dat hij nooit kapot zult gaan. En trouwens jullie weten niet waarmee KLM vliegt, ook een niet geonderhoude toestel. Wat als wij Surinamers de SLM gaan schelden, nou dat wil en vind KLM allemaal beter en goed, en ga dan niet klagen dat de prijzen duur zijn. We moeten SLM steunen, en daarmee steunen we ook Suriname dan, wat een gezegend land is. Dus geen gezeur meer over SLM, Lang leve onze SLM. EN nog één ding, ik ben 6 mensen kwijt geraakt tijdens SLM ramp, maar vliegt toch altijd met SLM en zal dat ook doen. Dus niet zeuren, maar steunen en bidden dat hij weer snel en veilig de lucht in mag. Mijn trotse SLM-vogel. Gr Jaiperkash


  Maak melding

 15. Nr.21 ,alle toestellen worden volgens bepaalde richtlijnen onderhouden,zowel SLM als KLM,dus die theorie van jou klopt niet,je bent toch veilig aangekomen of niet,wat mensen niet snappen is dat er altijd iets kan gebeuren.KLM heeft 10 MD11 toestellen die ze geregeld inzetten op de route ams-pbm.Die toestellen zijn gemiddeld 10 jaar oud en vliegen dag en nacht,denk je dat je geen slijtage gaat zien??SLM heeft maar 1 en is nog erbij jonger dan de MD 11 van KLM,een tweede is overbodig,kost teveel en je moet elke dag werk hebben voor je toestel anders is het niet rendabel.Ik heb zelf een dag meegemaakt dat ze binnen een halfuur een ander toestel klaar hadden omdat ons toestel niet kon vertrekken door een of ander mankement(KLM),dat kan gebeuren,daarom heb je soms vertragingen,gaat om jou en mijn veiligheid,wanneer gaan mensen eens leren dat er altijd wat kan gebeuren met een toestel,De slm vliegt al een poos met de A340.Slijtage ga je altijd zien,als je elke keer meer dan 300 man gaat vervoeren ga je slijtage zien aan bijvoorbeeld aan de stoelen,als jij je toilet elke dag 100 keer gaat doorspoelen gaat je toilet binnen no time kapot,doe dat 2 keer per dag,2 vluchten vervoeren ze immers gemiddeld 300 personen.Wanneer gaan jullie dat nou eens snappen??


  Maak melding

 16. geachte mensen

  N.R. 21 en N.R. 22 houden zo van slm dat ze zelfs willen sterven voor slm. zijn een stelletje moslims exstremisten die niet willlen snappen dat er ook andere geloven zijn.slm deugt gewoon niet van geen kanten met je nonsens uit kraaien dat de klm een hele vloot heeft aan toestellen.als de klm in suriname land heeft hij op dat moment maar 1 vliegtuig ter beschikking en dat doen ze soms 6 keren per week.ik vlieg 6 keren per jaar naar suriname met de klm maar heb nooit meegemaakt of gehoord dat de klm vertraging heeft of niet kan vertekken.en als dat zo was met de klm had je wel hotel en financiele vergoeding gehad maar bij de slm krijgt je niet eens een bus geld of terug te gaan naar de stad.en niet te vergeten de slm had vorig jaar 80 procent vertraging van al haar vluchten naar sur. en de klm 0 procent langer dan een half uur en ook komende uit paramaribo naar amsterdam en NOGMAALS WAAR ZE DE KLM MAAR 1 TOESTEL TER BESCHIKKING HEEFT

  HOOGACHTEND
  m.r. sunil mahabiersing


  Maak melding

 17. nr 23,punt 1 ik neem geen partij van niemand,je moet wel redelijk blijven als het om veiligheid,wat versta jij onder vertraging,half uur,1 uur ,2 uur,gemiddelde vertraging van de SLM was het afgelopen jaar 106 minuten,hier heb ik een link voor je
  http://www.flightstats.com/go/FlightRating/flightRatingByFlight.do?airline=PY&flightNumber=994&departureAirportCode=PBM&arrivalAirportCode=AMS

  Dit is vanuit Suriname.DOMBO als er op je ticket staat 10 uur vertrek,dan is dat 10 vertrek vanaf de gate,als je pech heb dat je vanaf de polderbaan mag opstijgen dan ben je op zn minst een halfuur verder,dan is het al half elf,let dit keer goed op DOMBO,vooral bij KLM ,kom met bewijzen dat KLM de afgelopen jaar precies op tijd is vertrokken,kom dan??Ik geef jou bewijzen want je vliegt niet elke dag maar ik volg ze wel elke dag lees goed KLM had vorig jaar een gemiddelde van 60 minuten vertraging http://www.flightstats.com/go/FlightRating/flightRatingByFlight.do,

  ik vlieg ook met KLM en heb zelden vertraging,de laatste keer was 10 dec vertrek richting suriname,had ik WEL vertraging en precies 2 uur vertraging,het kan gebeuren,ook bij de SLM,over de gevolgen daar ga ik niet in discussie dat hangt van een heleboel factoren af,en dombo ik ben geen extremist,maar jij doet alsof de SLM anytime gaat neerstorten,trouwens heb je mijn link wel gelezen wat KLM niet allemaal meemaakt en als ze ook vertraging hebben in SURINAME dat je gelijk 24 uurs vertraging heb,kom met cijfers en bewijzen wat dat doe ik wel,ik bewijs jou wel ook bij KLM kan gebeuren,jij hebt mischien geen vertraging meegemaakt,en mischien had jij mazzel dat je die 6 keer geen vertraging had,maar het kan gebeuren.Het gaat allemaal om veiligheid,trouwens de meeste vertragingen van de SLM zijn de passagiers zelf,dat heeft de SLM zelf niet in de hand,ze moeten strenger optreden en daar kan ik jou gelijk in geven ,moeten ze een voorbeeld van de KLM nemen.En dombo,al gaat het om 1 toestel op dat moment in Suriname,ze hebben binnen 10 uren een toestel ter beschikking LET WEL in Suriname.Dombo ga je een beetje meer verdiepen in de luchtvaart dan moet je komen praten hier ok.En neem die sites die ik voor je heb geplaatst wat vaker door,het is realtime ,je kan een vlucht tot op de minuut volgen en up to date


  Maak melding

 18. beste mensen,
  zoals ik nu lees ben ik bang met de slm te vliegen, ik heb een ticket gekocht al op te vliegen maar in de ticket staat dat ik met de airbus 340 vliegt, en nu hebben ze andere toestel gezet dus ik mag weigeren om in een andere toestel in te stappen, dus als de slm kist niet komt ga ik weigeren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.