Win kaarten voor de première van de film Sonny Boy

0

Op maandag 17 januari vindt de wereldpremière van de verfilming van het boek Sonny Boy plaats in het Circustheater te Scheveningen. Vanaf 27 januari is de film ook in de Nederlandse bioscopen te zien. Waterkant.Net mag een aantal kaarten en filmpakketten weggeven voor de feestelijke première van Sonny Boy.

Sonny Boy is de verfilming van het succesvolle boek van auteur Annejet van der Zijl. De schrijfster reconstrueerde het waar gebeurde verhaal van de zwaarbeproefde liefde tussen een Surinaamse immigrant en een getrouwde blanke vrouw in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw.

Regisseur Maria Peters (Kruimeltje) werkte vier jaar aan de verfilming van het verhaal. Bij de eerste vertoning zijn de regisseur, de schrijfster en alle hoofdrolspelers aanwezig, zoals Ricky Koole, Sergio Hasselbaink, Marcel Hensema en Frits Lambrechts. Kijk ook op www.sonnyboydefilm.nl.

sonnyDoe mee aan onze prijsvraag en maak kans op twee gratis kaartjes voor deze première . Deelname is simpel: stuur een mail naar info@waterkant.net waarin je aangeeft waarom jij graag naar deze voorstelling zou willen gaan. Vermeld daarin ook je mobiele nummer. De leukste en/of creatieve formuleringen worden door ons beloond. Daarnaast mogen wij filmpakketten, met daarin het boek en kaarten voor de film, weggeven. Reageren kan tot en met vrijdag 14 januari 2011. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Waterkant.Net zijn uitgesloten van deelname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.