Concert van Berget Lewis in Suriname

0

De Surinaams-Nederlandse zangeres Berget Lewis is in Suriname en geeft op dinsdag 4 januari 2011 een concert in de Ballroom van Hotel Torarica. In het voorprogramma zitten Conchita Berggraaf en Bryan Muntslag. Haar begeleiding is een liveband, bestaande uit Surinaamse muzikanten onder leiding van Jim Westfa.

lewisBerget Lewis (1971) werd geboren in Amsterdam en is kind van een Surinaamse vader en een Brits-Guyanese moeder. Ze is een veelgevraagde soulzangeres en maakt deel uit van de groepen Total Touch, Candy Dulfer’s Funky Stuff en de begeleidingsband van Ruth Jacott. Ze levert ook bijdragen op platen en tijdens optredens van o.a. Gordon, Golden Earring, Marlayne, Karin Bloemen, Boris, Van Morrisson en Maceo Parker.

Haar zangstem is te horen in reclamespotjes op radio en televisie, zoals hieronder te zien is. Met haar groep The Gospeltrain zingt ze spirituals en met The Berget Lewis Soul Explosion covert ze klassiekers uit soul en r&b.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.