Surinam Airways optimistisch over nieuw plan

15

PARAMARIBO, 31 dec – De SLM is optimistisch als het aankomt op de komende drie jaar. Volgens scheidend directeur Henk Jessurun ligt er een nieuw driejarenplan klaar. Daar zal het bedrijf het van moeten hebben om hogerop te komen. Het wordt een hele uitdaging na een reeks setbacks.

Die liggen vooral in de incidentele sfeer. “Zoals het staartincident met onze Boeing op Schiphol. Toch ben ik blij dat we het plan op eigen kracht en met eigen visie op papier hebben weten te zetten”, zegt Jessurun. Het moet de komende drie jaar een betere performance opleveren. De basis is gelegd dankzij het eerdere driejarenplan. Dat is grotendeels uitgevoerd en met succes. Het leverde onder meer de aanschaf op van een nieuw toestel.

Dat heeft geleid tot mer efficiëntie op de Mid-Atlantische route. “Het gaat dus de goede kant uit. Ook het nieuwe plan kunnen we succesvol uitvoeren”, aldus Jessurun. Veel zal afhangen van de inzet van het personeel. Hij heeft daar meest lovende woorden voor over. “Ik heb veel geleerd en meegemaakt. Je hebt mensen die je direct steunen, anderen zijn kritisch en voor anderen is, wat je ook doet, niets goed.” Jessurun wordt opgevolgd door Ewald Henshuys.

15 REACTIES

 1. haha scheidende directeur vertel gewoon de waarheid waarom jij het veld moet ruimen. je hebt een puin hoop van gemaakt .men durft de beerput niet open te maken anders zullen alle investeerders die geld in de slm hebben gestoken hun geld op eisen en dan heb je de poppen aan het dansen.dan krijg je bank effecten en dan einde slm.men houd de zaak stil


  Maak melding

 2. Oh, ja Aka.
  Jij bent goed geinformeerd, Jesserun moet zwijgen anders gaan er koppen rollen. Hij heeft al gezegd dat er mensen zijn die je steunen,anderen die kritisch zijn en de rest wat je ook doet niks in hun ogen goed is.
  Hensie maak je borst maar nat, want die beerput is nu al aan het borrelen, dus binnenkort zullen de investeerders wel hun geld opeisen. En een van die inversteerder is Nannoe uit Amsterdam en Basje Ramkalup uit Amerika ( Marcelstraat 17)


  Maak melding

 3. Als flight sim deskundige en zelf veel gevlogen toerist kan ik opmerken dat de piloten van slm veel prettiger landingen verrichten waarbij je minder last heb van pijn in de oren door dat de daling gelijkmstiger is. Bij klm is de daling juist erg rap en snel en is het niet te raden te vliegen met kinderen van 1 a 2 jaar oud… het is niet prettig met zoveel pijn in de oren. daartegen is de klm wel ok en minder vertraging vergeleken bij de slm… Als de slm eens serieus hun imago wil veranderen raadt ik hen aan om toch 2 boeing 777 te leasen in combinatie met obligatie uitgifte naar de gemeenschap zelf… maar luisteren doen ze toch nooit, die flap drollen in paramaribo.. nog een fijne vakantie voor hen die binnenkort in stappen…


  Maak melding

 4. voor jullie info vliegtuigen heeft suri gekocht 3 x.
  en daar ben ik trots op als surinamer zijnde.
  klm wat nu op suri lucht ruim vliegt heeft al zoveel noodlandings gemaakt.
  wees trots wat wij hebben , en kraak je eigen land niet zo af.
  wees een echte surinamer


  Maak melding

 5. Sorrry maar ik weet niet waarom mensen soms een big deal van maken als het een gekocht of geleasd toestel is het gaaf erom dat het die route onderhoud tevens is een geleasd toestel goedkoper. Velen denken dat alle toestellen waarmee de KLM vliegt van hun zijn schijn bedriegd KLM tevens Air France zijn grote leasers het is gewoon zo in de luchtvaart. tenminste ben k blij met die leas keuze want dan vliegt de SLM met een iets jonger en zuiniger toestel dan de B743. Dan zeuren en klagen een paar achterlijke Suri’s niet over een broko toestel wat ze eigenlijk tog gaan blijven doen want ze hebben een negatieve instelling over alles dat Surinaams is dan vraag k mezelf af wat ze in Gods naam daar in Suriname gaan doen


  Maak melding

 6. # 6: Noodlandings? Eh, noodlandingen, bedoel je zeker. En waar, en wanneer? Jij bent volgens mij ook weer zo’n doorgeschoten semi-nationalistische Suri. Hoe kan je nou trots zijn op een paar overjarige 737’s en een ingeruilde 747 voor een Airbus? De KLM vliegt op de klok, de SLM NOOIT!!! Ik refereer ook even aan de twee binnenlandse vliegtuigongelukken in Suriname binnen een jaar. Ben je daar ook zo trots op? Weet je waar SLM in Nederland voor staat? Slechte Landing Mang!!!!


  Maak melding

 7. Hiep hiep hoi.

  He hé eindelijk een goede site van de SLM.
  Eindelijk kan ik anywhere, anytime, anyplace any device een reis reserveren en betalen.
  Ziet er goed uit.
  dsSolution, wel trage upload!

  Ok, maar nu komt het: de prijs is hetzelfde voor Airfrance/KLM/SLM.
  SLM wat is de trigger, om bij jullie te boeken?

  Enne, al heeft suri 100 vliegtuigen aangeschaft L.B.
  What’s in it for me? De prijs, de prijs…


  Maak melding

 8. he blaka bakra, ga eens goed uit zoeken nieuws over de klm. en de twee vliegtuigen die neer gingen waren niet van slm maar van bleuwings. voor dat je iets roept duik goed in het verleden.2010 maand 2 heeft noodlanding gemaakt, maand 7 heeft klm noodlanding gemaakt.ik kan wel zo door gaan.
  en wat nou blaka bakra, bkra is blank, ha


  Maak melding

 9. Jongens het word tijd (nu met Bouta)voedsel paketten naar ned te sturen en wel voor de sur-ned. zie de armoede hier onder surs. Vol laden de boeings met vooral rijst en groente en de surs hebben weer wat te eten.


  Maak melding

 10. boij

  he blaka bakra, ga eens goed uit zoeken nieuws over de klm. en de twee vliegtuigen die neer gingen waren niet van slm maar van bleuwings. voor dat je iets roept duik goed in het verleden.

  boij

  Dat SLM het noodlijdend binnenlandse vliegmaatschappij Blue Wings niet heeft overgenomen is een gemiste kans om zodoende een eigen binnenlandse vlieg lijndienst te kunnen beheren. Volgens scheidend directeur Henk Jessurun ligt er een nieuw driejarenplan klaar, daar zal het bedrijf SLM het van moeten hebben om hogerop te komen. Het zou een hele uitdaging worden na een reeks setbacks.

  Hoop dat de nieuwe directeur Ewald Henshuys.
  in het nieuwe 3 jarenplan van de SLM rekening zal houden met een eigen binnenlandse vlieglijnen van Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.