Prem Radhakishun zoekt ‘herkansers’

4

Binnenkort start televisiemaker Prem Radhakishun met de opnamen van de nieuwe serie van het programma ‘De Herkansing’. Evenals vorig jaar zet hij in dit televisieprogramma alles op alles om jongeren met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen.

Prem is er van overtuigt dat jongeren die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een tweede kans verdienen. Jongeren, in de leeftijdsgroep 13 tot en met 16 jaar, die deze herkansing willen grijpen of ouders die vinden dat hun kind dit verdient kunnen zich hier aanmelden voor het programma.

Kijk op deherkansing.nps.nl voor meer informatie over het programma dat binnenkort weer te zien is op Nederland 1.

Bekijk ook:

4 REACTIES

 1. Zijn er toevallig mensen die de familie radhakishun kennen,pa..radio radika,oom radhakishun minister van financien,en dat jaren,met een muur van bijna 5meter hoog om zij huis op duisburg,waar elke weekend lachmon en al die consorten op bezoek kwamen,kan een heel verhaal schrijven over deze man die nu de sociale piet uithangt.Deze familie was zo corrupt als de pest,ook een mannetje met boter op zijn kop,tijdens de revolutie probeerde hij ook de held uit te hangen ,maar moest vluchten,pa,en oom waren er niet meer om hem te beschermen.


  Maak melding

 2. Vleermuis,

  Je hebt groot gelijk. Ik zou het ook niet weten waarom de hindoestanen zijn gevlucht. O.a.Prem.

  Terwijl massamoordenaars, dictators, kinderverkrachters, roofmoordenaars, straatvechters, door interpol gezochte drugsdealers niet hoefden te vluchten. Ze worden beschermd.

  Ergens vind ik dat de hindoestanen toch iets niet goed doen of hebben gedaan.. Ik ben er nog steeds nog niet uit wat!!!! Ze zijn de grootste groep.

  Maar ik garandeer je wel 1 ding als Nederland een generaal pardon geeft aan Surinamers dan zal het waarschijnlijk leeglopen in Sme. Vooral de mensen die op Prem lijken.


  Maak melding

 3. Vleermuis,

  Niet alleen Prem is gevlucht naar Ned. maar veeeeel hindustanen hebben dezelfde keuze gemaakt als Prem en de hindustanen die niet konden vluchten of geen keus hadden en zijn achtergebleven in Sur. zullen nu met de huidige regering veel spijt hebben, zeker met ROVERS aan de macht.

  Maar Vleermuis,
  Niet alleen de oom van Prem HAD en HEEFT 5 meter hoge muur nodig om zijn huis, maar dat hebben alle hindustanen nodig en met TRALIES helaas.
  De hindustanen zijn in hun eigen huis gevangen genomen en jij domme Vleermuis praat over CORRUPTIE ??

  Kun jij je voorstellen een Suriname zonder HINDUSTANEN ?? jij met je grote mond zou verhongeren en anders piepen.
  Waar zouden de Rovers gaan roven ?

  En Vleermuis waar zou jij liever willen wonen in een land met Hindustanen die hard werken en misschien Corrupt zijn zoals jij beweerd of in een land met LUILAKKEN en ROVERS?


  Maak melding

 4. Meneer Pagaal,

  Als u uw briefje goed leest,dan heeft u zelf vraag en antwoord gegeven,tenminste als u een klein beetje nadenkt[brain].

  Sunfarie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.