Win kaarten voor de première van Raymann’s ‘Frede’

0

Op zaterdag 13 november 2010 vindt de première plaats van Jörgen Raymann’s nieuwste show ‘Frede’ (‘bang’). Waterkant.Net mag 4 kaarten weggeven voor deze speciale gebeurtenis in de Schouwburg Almere, met een afterparty in het theatercafé Waterfront. Lees hieronder hoe je kaartjes kunt winnen.

Over de voorstelling
Als kind werd hij Fredeman (bangerik) genoemd. In zijn puberteit vond hij het eng om meisjes aan te spreken, bang om uitgelachen te worden vanwege zijn scheve tanden. En nog steeds is Raymann een angsthaas. In Frede neemt hij met zijn alter ego’s plaats op de bank en bent u zijn psychiater. Bekijk hier de speellijst voor deze voorstelling.

fredeDoe mee aan onze prijsvraag en maak kans op gratis kaartjes voor ‘Frede’. Deelname is simpel: stuur een e-mail naar info@waterkant.net waarin je aangeeft waarom jij graag naar deze show zou willen gaan. De leukste en/of creatiefste formuleringen worden door ons beloond. Let op! Gebruik bij het reageren een werkend e-mail adres, vermeld je mobiel nummer en hou je mailbox in de gaten!

Reageren kan tot en met woensdag 10 november 2010. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Waterkant.Net zijn uitgesloten van deelname.