Eerste grote tv-interview Kathleen Ferrier

9

CDA-Kamerlid Kathleen Ferrier geeft zaterdag, twee dagen na de installatie van het nieuwe kabinet, haar eerste grote tv-interview. Z.O.Z.-presentator Anil Ramdas spreekt indringend met haar over haar drijfveren, haar twijfels en de moeilijke periode die achter haar ligt.

Als 16-jarig meisje verliet ze Suriname, het land waarvan haar vader Johan de eerste president was. Ze reisde over de hele wereld en zette zich in voor arme vrouwen. In Nederland werd Ferrier lid van het CDA, de partij waarvoor ze sinds 2002 in de Tweede Kamer zit.

Op de samenwerking met de PVV zei ze aanvankelijk ‘nee’, waarna ze bestempeld werd als CDA-dissident. In Z.O.Z. geeft ze antwoord op de vraag waarom ze de gedoogsteun van de PVV nu wél accepteert. Z.O.Z. is zaterdag 16 oktober om 15.20 uur te zien op Nederland 2. De talkshow wordt geproduceerd door MTNL en uitgezonden door de VPRO.

Dezelfde uitzending is ook te zien op lokale zenders in Amsterdam (AT5 en Salto), Rotterdam (DNAMC en RotterdamTV) en Utrecht (UStad), alsmede het digitale kanaal Spirit24. Kijk voor uitzendtijden op www.mtnl.nl

9 REACTIES

 1. Om zulke figuren weg te werken, hebben de bakra’s maar besloten om het aantal leden in de tweede kamer terug te brengen naar honderd.Het wordt voor een allochtoon dan steeds moeilijker om in de kamer te komen.zo een besluit is goed te begrijpen.Want het was even moeilijk te slikken voor Verhagen dat hij een zwarte moest bedelen om mee te spelen.En het zijn dezelfde buitenlanders die gekke Geert voor de rechter hebben gesleept.Die mag in zijn eigen land niet meer zeggen wat hij wil.Ik hoop dat mijn ex-landgenoten eens besluiten om terug te keren.Als don Quichote een sta in de weg is,dan moeten ze een modus kunnen bedenken om hem onschadelijk te maken.Er moet een weg zijn…..die hun naar Suriname leidt


  Maak melding

 2. Ken je het spreekwoord,, eenheid maakt macht,,

  Welnu wat belet driehonderdduizend suri/neds om samen te bundelen . een fraktie te vormen in het ned.parlement..
  Dus op één partij te stemmen..

  Maar zijn wij suris/neds berijdt om samen te werken te leven eenheid te vormen..


  Maak melding

 3. Srika is terug! De groeten aan de mollen en de trollen!

  Heb ik niet vier maanden terug al gezegd, dat Nederland in een grote paradigma zit? Heb ik ook niet gezegd, dat dit proces zeker op de allochtonen/Surineds negatief zal inwerken? Heb ik toen ook niet gesteld dat Surinaamse studenten, in Nederland, problemen mogen verwachten? En dat onze (school)kinderen hier in Nederland een onzekere toekomst te wachten staat?

  Verder stelde ik voor, dat de Surineds zich in Nederland politiek moeten bundelen tegen het opkomende sociale en maatschappelijke sedentarisme.

  Voor mij mevrouw Ferrier geen politieke toekomst meer in Nederland. Misschien kan zij dan de politieke partij voor ”Eenheid in Verscheidenheid” oprichten.Zullen wij als Surineds dit gezamenlijk aandurven? Time will tell.

  Srika is terug en dan worden zeker alle trollen actief.
  Srika


  Maak melding

 4. Petje af voor de joden. ze hebben het zelfde mogen meemaken .en hebben er zelfs 6 miljoen mensen bij verloren. maar de eenheid onder hun heeft gemaakt dat zij zo machtig zijn geworden dat zelfs hun voormalige onderdrukkers beven als zij hun mond open doen. SURINAMERS neem een voorbeeld take charge en maak figuren zoals wilders erop attend dat wij niet met ons laten sollen.
  Eenheid maakt macht.


  Maak melding

 5. Eenheid is ver te zoeken:niet onder blanken/gekleurde/en donkere mensen.Zie in Suriname.Nog geen 500 000 mensen en toch verdeeld in allerlei soorten en maten van politieke partijtjes.In nederland idem dito.Eenheid bestaat niet,slecht een begrip,deze kan je slechts definiëren en niet in de praktijk brengen.
  De moslim heeft ook hun eigen politieke party:maar geen steunt van een andere etnische moslim..
  Cath Ferrier zit in een verkeerde party.Van mij mag buj de Chisten unie aansluiten .De SGP sluit vrouwen uit,wel als stemvee te gebruiken,maar in het bestuur.


  Maak melding

 6. eenheid is slechts en begrip.
  goed gezien.
  alleen als in een groep honden of een groep duitsers een groep willen vernietigen of een groep joden (in bezet gebied)dan kan men tekeer gaan.dan is er een soort negatieve eenheid.
  kijk naar wilders 1.5 miljoen honden hebbn voor hem gestemd.
  zo kwam hitler ook aan de macht door die duitse honden ,dus niet hitler is slecht maar die duitsers
  dus niet wilders is slecht maar die hollanders….
  ik heb jullie altijd op gewezen op de hollandse media
  dit doe ik elk jaar,
  de dag dat de pluris uitbreekt pakken wij met z’n allen alle hollandse media over de hel wereld op.
  en hoe doen wij dat
  als jouw familie naam begint met een o bv oehlers dan zoek je een hollandse media man of vrouw die je volgt.
  en zo kunnen wij via het internet alle hollandse media oppakken binnen een maand.
  jullie wetn als de pluris uitbreekt worden vaak politie mensen opgepakt.
  maar nu gaat het anders gebeuren via internet.
  dus zoek je man of je vrouw op.


  Maak melding

 7. Takiemang; waar heb jij het over? Surinamers zijn net krabben in een vat. Als ze de ene surinamer naar beneden kunnen halen door zoete broodjes met de bakra’s te bakken doen ze dat vol gaarne. Over het algemeen zjn surinamers individualistisch aangelegd. Als het “mij” goed gaat, hoeft het “jou” niet goed te gaan. Je gebruikt de joden als voorbeeld maar helaas niet de juiste groep. Met al die verschillende bevolkingsgroepen die allemaal hun eigen agenda hebben.Dat niet alleen, de ene groep vindt zich beter dan de andere, dus dat wordt nooit wat. In ieder geval niet zoals het bij de joden is gegaan.En dat is nou heel jammer, helaas.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.