Steun bijzonder foto project over Suriname

1

De 45-jarige cinematograaf Milton Kam wil een bijzonder portret maken over de inheemse bevolking van Suriname. Twee jaar geleden startte hij dit project en heeft hiervoor al veel materiaal kunnen schieten. In augustus keert hij terug naar Suriname om het project af te ronden. Helaas heeft zijn camera hem in de steek gelaten, vandaar dat hij op kickStarter een oproep doet om geld te doneren voor een nieuwe camera set.

De in Suriname geboren en getogen Kam woont al 23 jaar in New York, Amerika. Kam studeerde af bij het City College of New York. Hij filmt speelfilms, documentaires en videoclips in landen als India, Guatemala, Engeland en Argentinië. In 2008 werd de film Vanaja, waar hij betrokken bij was, genomineerd voor Best Cinematography for the 2008 Independent Spirit Awards.


1 REACTIE

  1. Zo wil ik ook rijk worden,het is maar een idee..

    Er liggen mogelijk heden te over om iets te verzinnen en je doel te bereiken..

    suris aan de slag en sta niet aan de kant lijn..gun je zelf ook wat,stelen is zonde ..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.