Boekpresentatie het Grote Anansiboek

1

Het Grote Anansiboek: Dit hele boek zou in een wolkje moeten staan, want het is nooit geschreven: het is verteld. Deze verhalen zijn zó uit de mond van de verteller opgetekend. Daardoor is Het Grote Anansiboek het meest echte Anansiboek van de wereld, van de hand van meesterverteller Johan Ferrier.

President Ronald Venetiaan van Suriname en minister-president Jan Peter Balkenende schreven voor deze bijzondere geïllustreerde gebonden full color-uitgave een voorwoord. Dit boek is een eerbetoon aan het mooie leven en de vertelkunst van Johan Ferrier. Door deze verhalen kunnen ook komende generaties kinderen genieten van Anansi.

Deze presentatie vindt plaats na afloop van de kerkdienst o.l.v. ds. Rhoïnde Mijnals-Doth op zondag 16 mei plm 12.00 uur in de Koningskerk van de Evangelische Broedergemeente Amsterdam-Stad & Flevoland. Denise Jannah zal een lied zingen als aubade aan Johan Ferrier.

zondag 16 mei 2010
12:00 – 14:00
Koningskerk, Van ‘t Hofflaan 20, Amsterdam


1 REACTIE

  1. Leuk dat Anansi boek.
    Ik zag Chyntia Mc. Leod bij Paul de leeuw gisteravond. Ik ben echt niet iemand die op alle slakken zout zet maar het was wel een misser van haar om de gewezen slavernij te vergelijken met het vegetarier zijn in het jaar 2200. Het was een uitglijder van de bovenste plank.
    Beter nadenken mevr. Mc Leod. Ik keek met kromme tenen. U durfde de vergelijking met de oorlog niet te maken. Dus maakte u een vergelijking die totaal de plank mis sloeg.
    Een beetje jammer


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.