zaterdag, mei 4, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZware schade bij aanrijding Johan Adolf Pengelstraat

Zware schade bij aanrijding Johan Adolf Pengelstraat

-

Does Travel - naar Suriname

Een Toyota Vitz en een Toyota Passo zijn vannacht rond 00.45 uur hard met elkaar in botsing gekomen op de hoek van de Johan Adolf Pengelstraat en Gemenelandsweg in Suriname.

De Vitz (links op de foto) vloog na de aanrijding in brand. Er was vuur te zien in de motorkamer. De brandweer was er heel snel bij om de brand te blussen.

De Passo knalde tegen een geparkeerde pick-up voor fastfoodrestaurant Naskip. De bestuurder klaagde van pijn en is door de politie met een geneeskundige verklaring verwezen voor medische hulp.

Beide personenauto’s hebben zware opgelopen en zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. Vermoedelijk heeft de bestuurster van de Vitz op de hoek geen voorrang verleend, met de aanrijding als gevolg.

De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Het is elke dag raak, hier in Suriname, ik denk dat de rijexamens flink aangepast moeten worden, qua verkeersdisciplines en geduldigheid te betrachten in het verkeer “Wees een Heer in het verkeer was toen de slogan in Suriname. het lijkt alsof tegenwoordig zo een haast heeft.


    Maak melding
  2. Gezien de schade aan beide voertuigen hebben deze klojo,s
    veels te hard gereden (Massa x snelheid.) ”Het zijn en blijven
    idioten op de weg” !!!!!!

    sari tori
    Jacko


    Maak melding
  3. De brandweer had vanuit hun kazerne de brand kunnen blussen, zo dichtbij is het.
    Minister OW had feest voor in gebruikname van dit verkeerslicht. Het lijkt alsof hij een vloek daar hft gedumpt.
    Dat licht was prima vr hij is gaan kletsen. Money making business. Dan krijg je dit


    Maak melding
  4. Debby, Debby, word je niet moe? Altijd maar zitten vitten op deze regering en Chan, wat deze regering ook doet, het is nooit goed en alles wat er fout gaat, het is altijd de schuld van Chan; ze laten een nieuw verkeerslicht installeren, dat was overbodig want het oude licht deed het nog. Ze vervangen het oude licht niet, de regering heeft het geld aan onnodige zaken uitgegeven en daarom zijn deze twee Toyotas op elkaar gebotst. Het regent teveel of het
    regent te weinig, het is de schuld van Chan. Er waren stormen en overstromingen in China toen Chan daar op bezoek was, het vliegtuig met Chan erin vloog over Dubai en zie de zwaarste regens ooit in die woestijnstaat. Volgens Debby is dat allemaal het goddelijk bewijs dat Chan nergens voor deugd en altijd onheil met zich meebrengt. Het moet volgens Debby dus door het onderduiken van Bouta gekomen zijn dat Suriname überhaupt nog bestaat, Bouterse heeft ons door onzelfzuchtig onder te duiken gered, zonder dit grote offer van DiDiBri, was Suriname, met Chan als president, al lang van de aardbodem verdwenen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES