zaterdag, mei 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie‘Stoere’ scholieren blijken criminelen te zijn; beroven man en vrouw op straat

‘Stoere’ scholieren blijken criminelen te zijn; beroven man en vrouw op straat

-

Does Travel - naar Suriname

De ‘stoere’ scholieren in Suriname die onlangs met zwaaiende wapens in een filmpje op sociale media te zien waren en door de politie na een flinke reprimande waren heengezonden, blijken criminelen te zijn.

Vijf jongens van de groep hebben vrijdagavond een man en vrouw beroofd van hun zaktelefoons aan de Jagernath Lachmonstraat ter hoogte van het MI-Gliss kantoor.

Twee van de verdachten E.G. (22) wonende in de omgeving van de Arabistraat en J.G. (15) die woonachtig is in de omgeving van de Loorstraat, zijn omstreeks 20.35 uur door een gemengde surveillance eenheid onder aansturing van de coördinator ‘Operatie Zero Tolerance’, kort na een beroving aangehouden.

De twee verdachten zijn ter voorgeleiding aan een hulpofficier van Justitie overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven.

Het Regio Bijstand Team Paramaribo verleent assistentie bij de opsporing van de overige verdachten, meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
  1. Deze hebben hun beroep al ,hoeven niet meer naar school en werken kan je je dat voorstellen, je krijgt een kans en verprutst t ,dan maar gaan brommen


    Maak melding
  2. Panli, je bent geen (racistische) hindoestaan, maar een racistische, onverschillige aziaat (Chinees) en dat is ook de reden dat je niet op al die criminele hindu’s en Aziaten reageert, omdat mensen zoals jij zich altijd beter wanen dan de rest…!


    Maak melding
  3. Mensen wanen zich niet beter dan de rest. Mensen worden geconfronteerd met de realiteit. Mensen kunnen horen, zien en voelen.
    Daarnaast ben ik trots op een paar grote zonen die Suriname heeft voortgebracht. Grote Creoolse intellectuelen. En zo welbespraakt.
    Ja, maar de realiteit is nu deze. Normen en waarden naar de Filistijnen. Zie de voorbeeldfiguren.
    Bouta, Bruns.., Bouva, Boefie.
    Dan gaan deze jongeren dominant uit een bepaalde bevolkingsgroep aan imitatio doen.


    Maak melding
  4. Heb je cijfers om dit hard te maken?
    Ik ben effe het spoor bijster.
    Hoeveel Hindoestanen hebben wij sec?? 1,4 miljard. Stel dat ze 300 miljoen intellectuelen hebben in India.Dat is toch meer in heel Europa.
    Verder hebben ze nucleaire , – en rakettechnologie. Welke Afrikaanse landen collectief hebben dat??
    REPLIEK.


    Maak melding
  5. Sing Sing, hindu’s zijn inderdaad ‘bij de konijnen af.’
    Voordat er een hindu in de buurt kwam van een raketmotor, is het een Afro-Amerikaanse vrouw geweest met haar team (in het racistische Amerika van de jaren ’60) die de meest complexe wiskundige berekeningen maakten, die hebben geleidt tot de eerste man (Amerikaan) op de maan…

    Meer dan zestig procent van de hoger opgeleide Indiërs, is genoodzaakt elders in de wereld naar werk te zoeken, omdat de werkloosheid onder die groep het hoogst is…zonder Afrikaanse en andere landen zouden een aanzienlijk deel van de Indiërs van armoede en honger omkomen…!

    Regeren is vooruitdenken, toch…?


    Maak melding
  6. Paar namen van CEO’S. Repliek.
    Sundai Pichai- Alphabet.
    Nadella- Microsoft.
    Shantaru Narayan- Adobe.
    Niskes Arora – Palo Alto.

    Zo kan ik verder gaan. Bespaar mij de moeite.

    Trouwens ik heb het steeds over de kinderen van de NDP elite nooit meer in hun leven hoeven te werken. Hele land door elite leeggeroofd. Nu zijn ze allemaal op de vlucht. Allemaal van die eerlijke hardwerkende mensen.


    Maak melding
  7. Jammer, voor hun toekomstige carrière, na al een strafblad. Een beroep als berm en straatvegen is genoeg voor deze foute criminelen.


    Maak melding
  8. @ Sing Sing,

    Ff voor de duidelijkheid, de Ndp is de enige bromki djari partij in Suriname. Jouw Chan houd de boel voor de gek met zijn intellectuel geklets, je denkt precies hetzelfde! Ori die maakt het nog bonter en beweert dat de hindustanen, het enige ras zijn die het land kunnen redden.

    Chan en zijn ministers zijn de oorzaak van de verdeeldheid die er tegenwoordig heerst in Suriname. Iedereen walgt van het zelfingenomen gedrag van Ramdin, Ramadhin, Nurmohammed, Ori! Ze zijn pretenderen net als jij van een hoogstaand niveau te zijn, de realiteit is echter anders.

    Het spijt me dat ik hier op moet reageren, maar stop aub met de verheerlijking van je eigen etniciteit. Het brengt je nergens.. laten we bundelen en Surinamers zijn. Dat alleen zal het land vooruit helpen

    Het is toch te gek voor woorden dat we op dit moment te kampen hebben met het ontsporen van de jongeren. Daar moet Chan over gaan nadenken! Wat is de reden dat dit gebeurt en hoe kan ik mijn beleid dusdanig aanpassen, dat iedereen zich geaccepteerd voelt!?


    Maak melding
  9. India is zo geweldig:
    BNP per inwoner :
    India 8.500 us dollar
    USA 80.000 us dollar
    Nederland 70.000 us dollar
    Equatoriaal-Guinea 38.000 us dollar ( niet slecht voor een land van het Afrikaans continent)
    China 22.000 us dollar

    Dus Singsing ga slapen hoor!!! met je Indiase zelfverheerlijking


    Maak melding
  10. ik schreef alleen dat deze ‘stoere’ scholieren strenger aangepakt hadden moeten worden door de politie en niet zomaar heengezonden mochten worden. En dat was blijkbaar teveel want mijn commentaar is verwijderd.


    Maak melding
  11. Peter, het BNP per inwoner zegt niet zoveel; het BNP van Equatoriaal Guinea is misschien wel hoger dan van een ander land, maar als al.de rijkdom van het land in handen komt van president Teodoro Obiang Nguema Mbasogoen en zijn familie, heeft de gemiddelde inwoner van het land het misschien even ‘goed’ als de gewone man in Haitie.


    Maak melding
  12. Sing Sing, de meeste creolen en marrons zijn geen rovers of dieven, dus als je zo f#cking slim zou zijn als je zelf beweerd, dan zou het wijzer zijn ze aan je (jullie) kant te krijgen, dan ze onnodig pissiger te maken en daardoor de verhoudingen nog verder op scherp te zetten! Ik ben er in ieder geval klaar mee!

    Een heleboel hindu’s gedragen zich als Indiërs die in Suriname verblijven, i.p.v. hindoestanen die Surinaamse staatsburgers zijn! Er zijn heel wat hindu’s waar ik voor door het vuur ging en als ik over dezelfde kam geschoren wordt als tuig waar ik mij niet mee wens te vereenzelvigen, dan wordt ik pissig. Ik heb gelukkig genoeg hindoestaanse kennissen, dus ik weet gelukkig beter.

    Nuanceringen als ‘sommige, bepaalde’ of iets dergelijks klinkt prettiger en suggereert een breder perspectief dan alleen maar ‘een koe in z’n reet te blijven kijken!’


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES