Nieuw seizoen van TV programma ‘Raymann is Laat’

2

Dit weekend start een nieuw seizoen van het TV programma ‘Raymann is Laat’ met gastheer Jörgen Raymann. Vandaag (zaterdag 6 maart) is de eerste aflevering om 22.30u te zien bij de NPS op Nederland 1. Bij Tante Es komt Kim Feenstra op bezoek, Humberto Tan is te zien in het nieuwe onderdeel ‘Op weg naar Johannesburg’ en er is muziek van de 3J’s. Natuurlijk ontbreken Quintis en Rachid niet.

‘Op weg naar Johannesburg’ is een nieuw onderdeel in ‘Raymann is Laat’ dat inspeelt op het WK Voetbaltoernooi dat deze zomer in Zuid-Afrika wordt gehouden. Door middel van vragen, attributen en filmpjes wordt de kijker op humoristische wijze geïnformeerd over de cultuur van de deelnemende landen en het voetbal.

Zaterdag 6 maart, Nederland 1 om 22.30u. De herhaling is elke woensdagnacht om 0.05 op Nederland 3.

Bekijk ook:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.