FILM: Lieve Hugo A Poku Tori

2

Momenteel is ‘Lieve Hugo, A Poku Tori‘, een muzikaal eerbetoon aan Hugo Uiterloo te zien in diverse theaters. John Oldenstam kruipt in de huid van deze kleurrijke figuur die in 1934 in Paramaribo werd geboren en Surinames grootste kaseko zanger aller tijden werd. Gerda Havertong speelt de rol van de moeder. Zij ziet toe hoe haar zoon, die al op jonge leeftijd gek was op muziek, zich met vallen en opstaan ontwikkelt van een moeilijk opvoedbare jongen tot een succesvolle man. Onder begeleiding van een originele kasekoband passeren klassiekers als Poenta Poenta en Blaka Rosoe de revue. Waterkant.TV was er vrijdag 25 september bij en maakte de volgende opname:

Voor meer info, ga naar www.lievehugo.com.

2 REACTIES

  1. hoi hoe kan ik in aanmerkijg komen voor die film waar Dhr John Oldenstam de rol van lieve Hugo overneemt.\
    mijn nr is 08505953


    Maak melding

  2. I feel bored and useless around this time of year too with the dogs. The weather is gloomy cold and icky. Its amazing how much time and energy we put into our dogs. We do;81&2#7nt realize it til we have a lull in activity.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.