donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBejaarde man op straat geschopt en beroofd

Bejaarde man op straat geschopt en beroofd

-

Does Travel - naar Suriname

Twee criminelen gezeten op een grijs/oranje scooter met zwarte valhelmen hebben woensdag een 77-jarige man op brute wijze beroofd aan de Nadiastraat in Suriname.
 
Vernomen wordt dat het slachtoffer naar huis liep toen de duorijder hem van achteren een schop toebracht. Hierdoor viel de 77-jarige op het asfalt. De rovers rukten vervolgens zijn tas met daarin een mobiele telefoon, een halsketting en armband weg.
 
Na de daad zijn de daders richting Gemenelandsweg gereden. De politie van Munder was na de melding ter plaatse geweest voor onderzoek.

Aan de opsporing en aanhouding van de verdachten wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Tiener, bejaarde, gehandicapte, niemand is meer veilig in Suriname, behalve de overvallers. Geweld loont wel degelijk in Suriname.


    Maak melding
  2. Wat gebeurd er in Su zo een sweet sranang ik ben jaren geleden op vakantie geweest ik kon nog in mijn mini rok lopen en hoge hakken SWEETY ETEN ECHT BO MINI TA MASHA KORTICO JUFFROUW HA HAAA🤣🤣🤣🤣 BISTIE NA CAS PERO NO BAI PUNDA CUNE VERTALING (Je mini is veel te kort juffrouw draag het thuis maar ga niet zo gekleed naar de stad)Nou ik was in de stad zo aangekleed in Sranang????


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES