VIDEO: ‘Tequilla Party’ van Stiekz samen met Finest Sno, Lina Ice en Tranga Rugie

4

Wat begon met een uitspraak van directeur Danielle Veira van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) in Suriname, heeft uiteindelijk geleidt tot een officieel nummer en een vandaag uitgebrachte videoclip. Het nummer is van DJ Stiekz samen met Finest Sno, Lina Ice en Tranga Rugie en heet ‘Tequila Party‘.

In maart waarschuwde Veira mensen in Suriname die naar een Tequila Party wilde gaan met dreigende woorden in de trant van “Je wil naar die Tequilla Party? Doe het! Dan ga je zien wat gaat gebeuren”. Haar uitspraak ging viraal en werd direct door STIEKZ opgepakt, die er voor de grap een nummer van maakte.

Vanwege het succes van dat nummer, besloot hij verder te gaan en is er vandaag een officieel nummer en bijbehorende videoclip uitgekomen. In de clip zijn ook een aantal bekende entertainers te zien waaronder Jörgen Raymann, Jandino Asporaat en Roué Verveer.

Ik ben super trots op dit project en hoe het allemaal gelopen is!! Hoop dat jullie het leuk vinden!! En uhh… check die #Tjobbo dansie challenge in de clip 👀 ik zie jullie filmpjes wel verschijnen” aldus Lee-Roy Purperhart ook wel bekend als STIEKZ.

Check de clip hierboven.

De originele uitspraak van Veira:


4 REACTIES

 1. De toespraak van mw. Veira was echt epic! Grappig maar heel duidelijk en herkenbaar als een strenge Surinaamse moeder.
  Had Rutte ook moeten doen ipv dat mosterd na de maaltijd verhaal waar hij nu mee komt…
  gemodereerd

 2. Veira Doewet is niet meer dan de blaffende hond die niet bijt. Daadwerkelijk optreden kan ze niet, want de meeste overtreders zitten in haar eigen partij.

  Veira is hypocriet en laf !


  Maak melding

 3. Je kan zeggen wat je wil maar ze heeft een mooi liedje gemaakt om anderen rijker te maken.😃😃😃
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.