Sushma Bhatti is Queen Zomercarnaval

7

De 28-jarige Sushma Bhatti van carnavalsgroep Sparkling Mix uit Utrecht is verkozen tot Queen Ortel Zomercarnaval. De half Surinaams, half Pakistaanse studente Maatschappelijk Werk en Dienstverlening is de 25e Queen van het evenement en voert de jubileum parade aanstaande zaterdag 25 juli aan met haar groep.

In een zinderende galashow in het nieuwe Luxor Theater liet de kersverse Queen zes kandidates achter zich. Het publiek stemde de afgelopen weken vier kandidates naar de finaleronde, waar de vakjury met onder meer musicalster Jeremy Sno en tv presentator Quintis maandagavond de knoop doorhakte.

De nieuwe Queen wordt geprezen om haar uitstraling en communicatieve vaardigheden. Ze is een jaar lang ambassadrice van Ortel Zomercarnaval dat dit jaar een heel speciaal jubileumjaar doormaakt. Zij reist voor het evenement onder meer af naar het carnaval op de Nederlandse Antillen in februari. De First Runner Up is de 18-jarige Kimberley Marlin uit Rotterdam geworden. De Second Runner Up is Emily Berkley uit Osdorp.

7 REACTIES

 1. Voor de titel queen moet je als eerste uitstraling hebben inteligentie heb je niet nodig om alleen maar te zwaaien vanaf een praalwagen.
  De uitstraling van de eerste deelneemster en de deelneemster uit caboverde verdienen het om als queen op de wagen te staan hun uitstraling is perfect.
  De vragen die gesteld werden ik vraag mij af als je met zulke onozele vragen wel kan bepalen hoe inteligent iemand wel is.
  Eé ding is zeker de lach van de queen is fake


  Maak melding

 2. geweldig hoor deze festijn verbroedert nederland. Je hebt altijd een paar zielepieten die negatief reageren omdat ze niet een mooie outlook hebben vandaar.


  Maak melding

 3. Hai Sus,

  Gefeliciteerd met je titel! Hoorde het gister op de radio. Was erg verrast. Veel succes het aankomende jaar. We komen elkaar wel weer in de wijk tegen.

  Gr van Sara de W.


  Maak melding

 4. Hoe ziet zij (Sushma Bhatti) eruit dan?
  Er is nergens een foto van haar te zien (geweest) wat wel erg slordig is als je zo iets bekend maakt.

  Wel leuk dat zij Queen is geworden, wie het ook zij. VEEL GELUK..!!


  Maak melding

 5. Waarom is er GEEN foto van Sushma Bhatti geplaatst? wie is zij dan? slordig als je zo iets mededeeld en geen foto plaatst.

  Sushma wie jy ook bent, veel succes..!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.