dinsdag, mei 7, 2024
HomeNieuws uit NederlandNederlandse douane onderschept 87 kilo hasj op weg naar Suriname

Nederlandse douane onderschept 87 kilo hasj op weg naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens een douanecontrole op 15 april is er 87 kilo hasj onderschept in de haven van Vlissingen. De drugs werden gevonden in een lading goederen, die bestemd waren voor de export naar Suriname.

De aangetroffen verdovende middelen zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd door het Team Bijzondere Bijstand van de Douane.

De Zeehavenpolitie in Nieuwdorp doet verder onderzoek naar de verzender van de verdovende middelen, meldt de Nederlandse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Ach ja, Suriname….een corrupte, criminele narco FAILED STATE, zonder enig toekomstperspectief. Dat is het gevolg van het hersenloze, schaamteloze stem en kiesgedrag van het laaggeschoolde, primitieve volk, dat reeds decennialang, structureel kiest voor veroordeelde massamoordenaars, drugscriminelen, bankrovers, verkrachters, fraudeurs, oplichters, witwassers, rovers en graaiers, tot hun politieke leiders.


    Maak melding
  2. Waarom zou iemand hasj, dat je tegen Euros zou kunnen verkopen in Nederland, willen exporteren naar Suriname om het tegen SRDs te verkopen? De in Nederland wonende eigenaar van de hasj heeft waarschijnlijk teveel van zijn eigen shit gerookt.


    Maak melding
  3. Dus waar zijn alle bigi mofos nu, die Suriname alleen maar als drugsland bestempelen? Jullie geliefde ptata is net zo corrupt en drugsland nr 1 wat consumptie betreft en doorvoer. En nu janken. Redactie. Laten staan svp.


    Maak melding
  4. Suriname levert coke aan Nederland en Europa en omgekeerd leveren deze Hasjies aan Suriname. Maar het valt op dat Vlissingen en Antwerpen vaak gebruikt worden als aan en doorvoerhaven omdat de controle minder is dan Rotterdam. En nu de verzenders, ik ga niemand vals beschuldigingen maar het valt wel op dat een bepaalde Surinaamse groep zich meer en meer vestigt in Almere, Zeeland en omstreken ,en in België en dat het veelal aanhangers zijn van een bepaalde partij met veel geld en goud en dat de handel vanaf toen is toegenomen.


    Maak melding
  5. Wat zat er verder in die zending? Ik eet al geruime tijd geen bacoven/bananen en ananassen meer gewoon bang dat ze uit een lading komen waar alleen de drugspakjes uit zijn gehaald maar dat het fruit ook is aangetast want je hoort wel dat de drugs zijn vernietigd maar nooit wat er met de rest van de lading gebeurd.
    Nu vraag k me af welk fruit ze richting Suriname gebruiken of zijn het uien aardappelen en knoflook? Ik denk niet aan appels peren en druiven want de oogst van vorig jaar is nu te slecht om te versturen.


    Maak melding
  6. Foei foei @sabaku, ben je op je veren getrapt? Mijn soort? Ik behoor tot maar 1 soort en geen vogelsoort . En handel in alles hebben we toch van de besten geleerd? 308 jaar lang.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES