Nieuwe Nederlandse ambassadeur in Paramaribo

8

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft Aart Jacobi (54) voorgedragen als de nieuwe ambassadeur in Paramaribo. Hij moet deze zomer Tanya van Gool opvolgen die ambassadeur wordt in Boekarest (Roemenië). Suriname moet nog officieel de benoeming van Jacobi goedkeuren meldt Radio Nederland Wereldomroep.

Aart Jacobi werkt momenteel als directeur Mensenrechten, Goed Bestuur en Humanitaire Hulp op het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij zal in principe de komende vier jaar als hoogste baas op de Nederlandse ambassade in Suriname aan het werk gaan.

Tanya van Gool werkt sinds de zomer 2006 als ambassadeur in Paramaribo. Daarvoor was zij de Nederlandse ambassadeur in Nairobi (Kenia) meldt RNW.


8 REACTIES

 1. Ja noh…die van Su is een ceremonie meester denk ik ….men kent ze niet men ziet ze niet…. welke zaken zij behartigen weet joost.

  MAAR DE ARME MAN MOET BELASTING BETALEN.
  zodat hij/zij lekker hoog en droog mag blijven zitten.


  Maak melding

 2. Oma zou zeggen, na a srefi k@ nanga tra frefre”.

  Ook deze excellentie zal heen niks kunnen veranderen aan die mensonterende behandeling van eerbare Surinaamse burgers op Schiphol.


  Maak melding

 3. Aart Jacobi deskundige op het gebied van Mensenrechten,en Humanitaire Hulp.Er wordt gezinspeeld op de behoefte van de regering Ronald Venetiaan en Assemblee Voorzitter Paul Somohardjo.

  Dit past precies bij het streven van Nederland en de Assemblee Voorzitter Paul Somohardjo.

  Aart Jacobi wordt een goeie roddelbaas ambassadeur tussen BUITENLANDSE ZKN/NED EN VOORZITTER ASSEMBLEE/SME
  De tijd zal leren.


  Maak melding

 4. hij lijkt er niet alleen op, volgens mij is hij ook één.
  deze mensen zijn zo dom dat zij het zelf bevatten. weet je wat oneerbaar is mensen opakken martelen, folteren en dan standrechterlijk executeren dat is mensonterend. ik stel voor om deze man op les te sturen om hem ethisch bij te scholen mss help dat .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.