Vreugde in Suriname rond vrijlating kasekoband

27

PARAMARIBO, 13 apr – De culturele organisatie Naks is blij met de in vrijheidstelling van het merendeel van Naks Kaseko Loco. Dit zegt woordvoerder Clifton Braam. Niets belet de band nu de voorgenomen optredens in Nederland te verzorgen. “Als er niets aan de hand is, moet je ze de gelegenheid geven op te treden”, zegt Braam.

Een advocaat heeft de groep bijgestaan. “We hebben om een grondig onderzoek gevraagd. Er zijn geen drugs aangetroffen, maar men heeft aangegeven dat er verder onderzoek nodig is”, zegt Braam tegenover tv-zender STVS. Dus blijven de zeventien wel formeel aangemerkt als verdachte. De hele zaak zal naar verwachting binnen een week zijn afgerond.

Vijf personen die meereisden, blijven wel aangehouden. Van zeker één is bekend dat die drugs bij zich had. “Er zijn geen drugs aangetroffen bij bandleden”, aldus Braam. Ook conferencier Guno Ravenberg is op vrije voeten gesteld. De groep heeft een dag lang vastgezeten op de luchthaven Schiphol. Naar alle waarschijnlijkheid blijft Naks Kaseko Loco tot eind april in Nederland.

27 REACTIES

 1. Dan wil ik weten of Opa Ruro Pseudo verstand hier van heeft.

  Ik vraag mij af wat Su. hier met een ambassade moet of gewoon een stel zakken vullers.
  Of de ambassade zit hier om zaken van buitenlander te behandelen om ze juist te bevoordelen.
  (kom kom Su is gast vrij jij mag alles ik geef groen licht kom kom)IS DAT HET..! ??m.pi.ma.

  Hoe kan men groepen en mensen uit eigen land, zo aan willekeur van een bezoekende land achterlaten.

  SLUIT DIE AMBASSADE EN BEGIN DAARIN EEN BINGOHOUSE OF Tjikri Tjikri Hol.


  Maak melding

 2. Wat wij nu meemaken met een opgefokte 100% kontrole is voortzetting van slavernij met andere middelen.

  Moeten mensen eerst te schande worden gelegd c.q. mentaal en anderszins beschadigd worden om een fluts bezoek te mogen brengen aan het koninkrijk Holland?

  Wel, ik had net zolang op Schiphol vertoeft als noodzakelijk voor mijn terugkeer.

  Wat voor lol is er nog aan om Nederland te bezoeken?

  Kontrole mag geen daad zijn van vijandschap, maar dit loopt wel de spuigaten uit!

  Laat de Ko-Marechaussee meer energie stoppen in het oprollen van al die drugsholen die Holland rijk is.

  De hamvraag is, “Hoe komt het dat elke hoeveelheid cocashitt eer dan welkom is in Nederland, ja zelfs ook al moet het worden ontward uit menselijke uitwerpselen?”

  Ten slotte staat op verre weg de meeste ether-containers, als voornaamste grondstof bij de bereiding van die troep,
  “made in Holland!”


  Maak melding

 3. wat voor vreugde .jullie geven suriname schande.vind je het gek dat we 100 % controle krijgen op schilphol.die nederlanders hebben gelijk als ze geen bands meer willen ontvangen.alleen maar ellende.als surinamer schaam ik mij.die mensen die het goed praten zitten zelf in dit rotzooi.dat is mijn mening.


  Maak melding

 4. En de ene,..die ene,..die het wel had,..jongoe ze moeten zijn mars voor hem breken!!
  En ik kom het zelf doen,..heef die man k* in zijn hoofd?


  Maak melding

 5. Meneer vene schaf die visa voor alle suris direct af en laat die hollanders een poepie ruiken..

  Dan zijn ze verplicht het ook te doen,weg met die k. visa gedoe..

  Dan kunnen alleen die wiite barkas een visa kopen op zanderij en die chinezen ook natuurlijk..


  Maak melding

 6. hahaahahah de hollanders hebben het weer gedaan. ik zal een spiegel voor jou kopen, wie heeft onze mooie land opgezadeld met deze fucking drugs probleem???….


  Maak melding

 7. Volgens de Nederlandse wetgeving is het in-en uitvoeren van verdovende middelen ten strengste verboden.In de afgelopen jaren hebben sommige Surinamers heel veel Drugs via Schiphol Nederland binnen gebracht.Daarbij heeft men niet geschroomd om in bepaalde gevallen muziekgroepen in te zetten om drugs het land binnen te smokkelen, of deden sommigen het uit eigener beweging.Wij mogen inderdaad blij zijn dat Naks ten onrechte is opgepakt.Jammer dat de oprechte, geen kwaad in de zin hebbenden hier het slachtoffer zijn.Een goeie Advokaat zou smartegeld en of een vergoeding wegens geleden schade bij de Rechtbank kunnen eisen via een civileprocedure.


  Maak melding

 8. welke piena mang heef zo een verschrompelde hersen om zo een stunt uit te halen
  lever hem maar aan mij uit ik zal een grote bel aan zijn kloot vast binden zo dat hij verteld van waar hij het spul vandaan heef
  arme sloeber dat je ben gie sranang sjing


  Maak melding

 9. Dit is volgens mij geen echte vreugde, maar bittere, namaak-vreugde.
  Dus als slechts 5 van de 22 leden zich schuldige hebben gemaakt aan drugssmokkel, dan is er niks aan de hand? Wat een normvervaging.
  Clifton Braam zou wat terughoudender moeten zijn met zulke uitspraken. Bottomline is dat weer een 5/22 ste muziekformatie suriname te schande heeft gebracht.


  Maak melding

 10. Marsje,
  Reactie #5 ademt niet de geest van jou zo juist geplaatste omstandigheid en gemoedstoestand dientengevolge. Zo gaan fatsoenlijke mensen toch niet met elkaar om?


  Maak melding

 11. Wat voor onzin probeerd Braam uit te leggen. De banleden hebben “niets”, maar de 5tal met de band meegereisden wel, en zeker 1 heeft bekend drugs bij zich te hebben. Horie joe srefie a spotoe,vandaar de “strenge” controlle op Skippie, mede dankzij ding sma lekie joe en de onschuldigen betalen ook het gelag en dat is jammer.


  Maak melding

 12. De stomme koeien, ze leren het nooit!!!
  En nu niet lullen over slavernij, want dit heeft daar niets mee van doen ,en de slavernij is meer dan 100 jaar geleden!!!
  Je weet dat die 100% contrôles er zijn en toch blijven ze het proberen !!
  En niet de zaak omdraaien en de “bakra’s” de schuld geven, want daar zijn we nog steeds goed in.
  EIGEN SCHULD, DIKKE BULT!!!


  Maak melding

 13. Dit is weer een voorbeeld hoe dom mijn volk is en hoop dat jullie nu gaan inzien, dat de landelijke status voor SME-tv een gemiste kans was! “Beste Surinaamse kasekoband met drugs betrapt”. Dat is tenminste nieuws om de landelijke media te bereiken. Als er geen drugs aan te pas kwam, dan wist men niet eens dat Surinaams beste kasekoband in het land zou zijn.


  Maak melding

 14. Bedankt Naks Kaseko Loko, jullie hebben Suriname en alle Surinamers een uitstekende dienst bewezen. We zijn allemaal erg trots op jullie en om in jullie jargon te blijven:” Mama Aisa is ook erg trots op jullie”.

  Ga zo door jongens!!!


  Maak melding

 15. Mr.Pinto,

  Fatsoenlijke mensen???mensen die het landsbelang, onze Suriname schaden,..noemt u fatsoenlijke mensen??neeee,..ik gooi ze op 1 hoop met Bouta en zijn bende.Mijn vader werd onschuldig en ongewapend uit zijn bed gehaald om 0.600 uur en werd er een kogel door zijn hoofd gejaagd.U heeft u vader nog, maar ik heb de mijne nooit gekend,..alleen van de foto’s.Dus u moet u bek houden!!


  Maak melding

 16. Ik ben alles behalve vreugdevol. Waar er rook is, is er vuur. We zijn weer te schande gelegd, dan zeuren we over stopzetting 100% controle. Vragen we er niet zelf om. Het kan toch nooit dat je zomaar wordt aangehouden. Houden jullie toch eens op met die rotzooi. En Clifton niet te hoog van de toren blazen.Je kan nog verrast worden.

  Daphne


  Maak melding

 17. Pssssssssssssst, voordat een ieder moord en brand gilt en een ieder al veroordeeedl zou ik EERST het ONDERZOEK afwachten (men noemt het eindconclusie) en dan pas een mening ventileren.

  Hetis eengroot gezelschap en misschiendater 1 of 2 iets hebben geprobeerd,maarik merk dat velen al ongenuanceerd van alles ennog wat uitkraaien. Feit blijft dat de 100% controle NOODZAKELIJK BLIJFT, dus is dat geen punt van discussie. Zolang men zo vaak mensen pakt, dan gewoon 100% controleren.


  Maak melding

 18. Op vluchten vanuit Bonaire zijn er sinds kort GEEN 100% controle meer.

  Zeker omdat Bonaire bijna een Nederlandse gemeente geworden is. Op Bonaire wonen nu al bijna meer Nederlanders dan Bonairianen. Straks krijgen de donkere Bonairianen ook andere wetten dan witte Nederlanders die daar wonen. Heeft te maken met uitkeringen en pensioenen, heb ik begrepen. Alle asielzoekers die Nederland binnenkomen, krijgen een hogere uitkering dan de Bonairianen met een NL-paspoort en Ned. Nat.
  Zo zie je maar, Suriname en de Antillen waren alleen maar goed om eraan te verdienen.
  Mensen die nooit hebben bijgedragen aan de Nederlandse welvaart worden beter verzorgd dat de bevolking/ex-slaven uit ex-koloniën.


  Maak melding

 19. suriname is op 25 februari 1980 beroofd van zijn ontschuld zijn moraal en zijn normen en waarden. de zogenaamde leider van suriname heeft ons land volgestopt met drugs, en nu is de hek van de dam iedereen denk wat bouterse kan kan ik ook snel rijk worden dat is het voorbeeld die deze HEBI aan onze kinderen en landgenoten geeft.@ nummer 18 ik hoop dat jou reaktie doodringt tot gewetenloze mislukkelingen hier op deze forum.


  Maak melding

 20. 13-04-2009
  Vreugde in Suriname rond vrijlating kasekoband

  Alleen met voorzitter D.D. Bouterse aan de macht met de grootste politieke partij (NDP) Mega Combinatie, kunnen dit soort respectloze traumatische taferelen tegen Surinaamse staatburgers voorkomen worden. Door daadkrachtig politiek diplomatiek zeer kordaat op te treden.

  Het gedrag jegens Surinaamse staatsburgers rijkt naar minachting, superioriteit, machtmisbruik c.q. staats terrorisme tegen Surinaamse staatburgers op Nederlands grondgebied. Zonder een strafbaar feit gepleegd te hebben worden Surinaamse staatsburgers onschuldig tegen hun zin door de Nederlandse justitiele autoriteiten gegijzeld.

  Waar blijft de tegen reactie van al die stoerlingen, de coalitie in het Surinaams parlement! Of hebben die nog last van blanke vrees?

  WAaaaaaaaaT! VREUGDE IN SURINAME ROND VRIJLATING KASEKOBAND???.
  Het moest en moet zijn “protest actie in Suriname na arrestatie en vrijlating van een deel van Bandleden Naks Kaseko Loco”.

  Het moest niet zijn vreugde in Suriname maar Nederlandse Ambassade, KLM, SLM & JAP in Suriname belaagd met protest actie tegen vernedering van Surinamers op Nederlandse luchthaven Schiphol.

  Dan hoe dan “Blonde stagiaires populair in Paramaribo”. Die twee behandelingen staan averechts, recht tegen over elkaar.
  Het tegenovergestelde van aangename behandeling van witte Nederlander in Suriname ten opzichte van onaangename behandeling van bruine/gekleurde Surinamers m.n. alle Bandleden Naks Kaseko Loco gearresteerd op Nederlandse luchthaven Schiphol c.q. andere Surinaamse reizigers, o.a. bejaarden, kinderen, baby’s, vrouwen etc. worden niet ontzien van molesteren, vernederingen, c.q. andere mensonterende /ontberende behandelingen.

  Surinamers worden negen van de tien keren onschuldig achter slot en grendel gezet door Nederlandse koninklijke marechaussee en douaniers.

  Hoezo, de culturele organisatie Naks is blij met de in vrijheidstelling van het merendeel van Naks Kaseko Loco. Er zijn geen drugs aangetroffen, maar men heeft aangegeven dat er verder onderzoek nodig is. Dus blijven de zeventien wel formeel aangemerkt als verdachte. De groep heeft een dag lang vastgezeten op de luchthaven Schiphol.

  Ook conferencier Guno Ravenberg is op vrije voeten gesteld. Guno Ravenberg, Guno Ravenberg, Guno Ravenberg, Guno Ravenberg, Guno Ravenberg, dan hoe dan, kom op man! Guno Ravenberg opgesloten in een politie cel als drugscrimineel. Mogen onze kinderen, de Surinaamse jeugd niemand meer hebben om tegen op te kijken, geen rol model hebben van de blanke meester. De hele Surinaamse samenleving zonder aanziens des persoon, bekenden, prominenten en populaire artiesten voor niemand heeft politiek Den Haag respect, zij worden allemaal gecriminaliseerd.

  Hoe zo een advocaat heeft de groep bijgestaan, hoe zit het met de Surinaamse ambasadeur, ambassade/ consulaat om zijn onderdanen bij te staan, o ja ik ben vergeetachtig hoor,
  PARAMARIBO/BRASILIA, 2 april – Surinamers die worden aangehouden door de Braziliaanse justitie kunnen niet rekenen op bijstand van hun ambassade. Dit zegt ambassaderaad Johnny Djojomoenawie op de Surinaamse ambassade in Brasilia. Van onwil om aan deze diplomatieke plicht te voldoen, is geen sprake. De ambassade heeft eenvoudigweg het geld niet om de bezoeken af te leggen. Sowieso wordt het belang van de bezoeken beseft. Mensenrechten, correctie medicatie bij ziekte behoren tot de standaard cheques.

  Nogmaals wat doet de Surinaamse Front plus-extra regering/coalitie voor (zijn)de Surinaamse onderdanen/ landgenoten c.q. ex landgenoten die geboren (din kumba te tee biri ini sranan)en getogen zijn in Suriname. Waarom wordt er geen daadkrachtige politieke steatment gemaakt c.q. diplomatieke consequentie richting politiek Den Haag.

  Je kan zeggen wat je wilt of je hoeft niet eens van ze te houden, of sympathie/affiniteit voor ze te hebben, maar een ding staat centraal, als een paal boven water: Voorzitter van de grootste politieke partij ex bevelhebber D.D. Bouterse, ex president Wijdenbosch en super ex diplomaat Henk Herrenberg hadden van zich laten horen. In de eerste instantie om Surinaamse onderdanen/ landgenoten in de kou bij te staan, uit de bres te helpen. En daarna keiharde politiek, diplomatiek, daadkrachtig uithalen naar politiek Den Haag. In het ergste geval het terug sturen van de Nederlandse diplomaat uit Suriname met een brandbrief, met excuses en compensaties aan verbonden.

  Nu even terug naar Guno Ravenberg, ik denk nu als een echte NDP Mega Combinatie sympathisant, de partij van het volk:dit gebeuren kan niet ongestraft, onbeantwoord de revue passeren en daarna tot de orde van de dag. Guno Ravenberg, Clifton Braam, jullie zijn zeer gerespecteerde populaire bekende/ beroemde publieke figuren.

  Guno Ravenberg, Clifton Braam jullie zijn de echte ambassadeurs van de republiek Suriname. Als de coalitie-Front-plus-extra er geen notie aan geeft, dan moet de oppositie maar weer van zich laten horen en dan ook in de vorm van een motie in het parlement aangaande stop de vernederingen, molestering, criminalisering van de totale Surinaamse natie. We weten ook dat een motie door de oppositie gedoemd is te mislukken door de samenzwerings mechanisme c.q. demoniseren van de oppositie. Maar de bottomline is, er moet een steatment gemaakt worden tegen de agressie, criminalisering deportatie van Surinaamse staatsburgers van de republiek Suriname.

  Guno Ravenberg, Clifton Braam jullie moeten aan deze onmenselijke behandelingen in Nederland veel geruchtmakende aandacht besteden in jullie programma’s. Laat die odi odi radio programma maar even voor wat het is zo lang er op geen menswaardige respect volle manier (politieke,diplomatieke) een oplossing is gevonden moeten jullie gerucht makende aandacht, protest acties met julie media eraan besteden.

  En laat het goed doordringen tot de witte Nederlander in Suriname hoe Surinaamse staats burgers m.n. van overheidswege in Nederland schandalig, misdadig worden behandeld.
  Wij mogen in Suriname gastvrij zijn want dat zijn wij van nature, maar de tolerantie mag wat gedempt worden jegens m.n. de witte Nederlandse m.n. blonde stagiaires, totdat Surinaamse staatsburgers op gelijkwaardige voet, met respect op Nederlands bodem worden behandeld.

  Motto in Suriname moet zijn solidariteit/affiniteit, de rode loper uit rollen voor witte Nederlanders (stagiaires) in Suriname op een laag pitje/ in de vrieskast tot nader orde m.n. gelijkwaardige menswaardige respectvolle behandeling in Nederland van Surinamers in het algemeen!

  ps.
  Especially for witte Nederlanders m.n. blonde Stagiaires in rep. Suriname

  Vanuit het diepste
  Van mijn hart
  Rol ik
  Een rode loper uit
  Om jou
  De weg te leiden
  Die enkel jij
  Betreden mag
  Witte Nederlanders m.n. blonde Stagiaires in rep. Suriname deze gedicht slaat even niet op jullie voor de alom bekende betreurenswaardige reden tot nader orde, even op je tellen passen.

  Patriot!


  Maak melding

 21. CHAUVINISME.
  chauvinisme is een overdreven vorm van patriottisme en vaderlands liefde, word vaak geassioceerd met nationalisme, racisme en fascisme.
  als jij wacht op bouterse bosje en herenberg om voor de belangen van de surinamers op te komen dan ben jij EEN HELE GROTE KOE.henk herrenberg heeft ons voor lul hier gezet tijdens een persconferentie waar is hij nou die lul, over bosje kan ik kort zijn grootste wanbeleid heeft onder zijn leiding plaatsgevonden in suriname,en over bouterse weten wij allemaal dat hij ons land in deze drugs probleem heeft gestort, hij is veroordeeld in nederland voor drugs zijn naaste medewerker is in amerika jaren achter de tralie verdwenen boereveen. bouterse had banden met columbiaanse drugs cartels , dino bouterse was in 1999 secretaris op de ambassade van suriname in brazilie en R.christopher was ambassadeur vertel aan de mensen hoe diep deze figuren in drugs handel en wapen handel zaten. over clifton braam en guno ravenberg wil ik dit zeggen deze mensen moeten openlijk stelling nemen tegen mensen of groepen die een slechte voorbeeld zijn voor ons land en volk en speciaal onze jeugd dan ben jij in mijn ogen goed bezig . waneer neem jij stelling tegen moordenaars van onze landgenoten en onderdrukkers, drugs handelaren en mensen die onze jeugd voor eigen belang vergiftig dan heb ik het over bouterse. zou het niet beter zijn dat jij die rode loper naar santo boma rol dan kan die beest daar de rest van zijn dagen slijten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.