Bollywood actrice Shilpa Shetty bij Tante Es

2

De bekende Bollywood actrice Shilpa Shetty is deze week te gast bij het TV programma ‘Raymann is laat!’ Shetty was afgelopen donderdag even in Nederland voor de opname van het populaire TV programma, dat vandaag (zaterdag) wordt uitgezonden. In deze aflevering van Raymann is laat, is Shilpa Shetty te zien bij ‘Tante Es’.

Shilpa Shetty is bij het grote publiek bekend van het Britse tv-programma Celebrity Big Brother. Hier werd zij begin dit jaar door haar huisgenoten getreiterd. Deze pesterijen werden door veel kijkers als racistisch gezien en de ophef hierover was zo groot dat er zelfs vragen over gesteld werden in het Britse Parlement en de Indiase ambassadeur vragen stelde aan de Britse premier Tony Blair. De kijkers stemden daarop eerst de pestkoppen weg; uiteindelijk won Shetty Celebrity Big Brother.

Shilpa moest meteen weer terug naar London, waar ze bezig is met de musical ‘Miss Bollywood’. Deze musical is binnenkort ook in Nederland te zien van zondag 2 t/m donderdag 6 december a.s., in het World Forum Theater in Den Haag.
Shilpa Shetty bij Raymann is laat


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.