zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit NederlandToerisme marketing in Suriname met Minicards

Toerisme marketing in Suriname met Minicards

-

Does Travel - naar Suriname

Vanaf november is het in Suriname mogelijk om informatie over toeristische bestemmingen in pocketformaat gratis te verkrijgen. Deze nieuwe vorm van toerisme marketing wordt aangeboden onder de naam ‘Minicards’. Initiatiefnemer is Raoul Habieb, general manager van Minicards Suriname. Habieb is hiervoor een samenwerking aangegaan met Minicards International in Amsterdam.

De Suriname Minicards zijn kleine infokaartjes die makkelijk door toeristen meegenomen worden en na het lezen gewoon in de achterzak of portemonnee worden opgeborgen. Op de kaarten staan gegevens van onder meer winkels, uitgaansgelegenheden, tours en restaurants. Een bijkomstigheid is dat het kaartje kan dienen als souvenir.

De Minicards zijn onder meer in Nederland, Japan, Malaysia en Amerika al succesvol. Habieb streeft ernaar jaarlijks 30.000 kaarten in Suriname te verspreiden.

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES