maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenEconomieInterconnectie in Suriname is kwestie van tijd

Interconnectie in Suriname is kwestie van tijd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 okt – Interconnectie voor mobiele telefonie is simpelweg een kwestie van tijd. Dit zegt directeur Dirk Currie van het Telecommunicatiebedrijf Suriname, Telesur. De drukte die nieuwkomers Digicel en Uniqa maken, is dan ook niet gegrond. Onbegrijpelijk is vooral dat gesproken wordt van vertragingstactieken.

Dat slaat nergens op. Bij Telesur wordt maar al te goed beseft dat vroeg of laat een overeenkomst gesloten zal moeten worden. “Interconnectie is geen vrijblijvende aangelegenheid, het is aangegeven in de Telecommunicatiewet”, zegt Currie. Wanneer het inderdaad zover is, is een ander verhaal. Er zijn genoeg technische zaken die afgehandeld moeten worden.

Daar kan nogal wat tijd in gaan zitten, minimaal een halfjaar. “Als we het traject volgen na de overeenkomst, gaan we over naar de specifieke activiteiten”, aldus Currie. Het aanbod van Uniqa om apparatuur beschikbaar te stellen als die ontbreekt, is in overweging. “We moeten nog met onze leverancier nagaan wat haalbaar is.” Ook dat kan een tijdje gaan duren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Het klinkt als; We willen wel, we kunnen niet anders maar we zullen wel zo veel als mogelijk vertragen door stipt “te werken”. Dus vooral geen acties ondernemen of een soepele houding aannemen om de zaak maar iets te versnellen.

  Dat klinkt overduidelijk uit dit persbericht.
  “Niet willen” en “niet kunnen” schudden elkaar ruimhartig de hand.


  Maak melding
 2. dirk, je belemerd de vooruitgang van sur, je moet gewoon weg van daar, je ben niet geschikt voor die funtie, net als vele daar bv .brunswijk vrouw die een hoge baas daar is zonder diploma op zak, het is een schande daar bij jullie, door de politiek zitten jullie daar, de geschoolde zitten thuis, en de ongeschoolde zijn de bazen in sur.


  Maak melding
 3. Volgens mij zijn vier jaren lang genoeg geweest. Currie moet gewoon oppleuren, arrogante kwast. Nog zo eentje die denkt dat het hele land naar zijn pijpen moet dansen.

  Ik ben benieuwd wat Apensa zal doen. Kijken of ze een dya dya uma is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES