maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRuth Jacott op 'Night of the Proms'

Ruth Jacott op ‘Night of the Proms’

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens de Night of the Proms, dit jaar van 16 tot en met 29 november in Ahoy Rotterdam, treedt de Surinaamse zangeres Ruth Jacott op naast grote namen als de populaire reggaeband UB40 (hoofdact) en tenor Tony Henry. Met haar karakteristieke warme stem en haar eigentijdse mix van pop, soul, R&B en jazz is onze eigen Ruth de perfecte artieste om, begeleid door het orkest Il Novecento en het koor Fine Fleur, de 17de editie van dit populaire muziekfeest extra kleur te geven.

Ruth Jacott

Ruth Jacott is niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbusiness. De in Paramaribo geboren zangeres raakte nationaal bekend dankzij haar hoofdrollen in ‘Cats’ en ‘A Night At The Cotton Club’; prestaties die telkens werden beloond met een Zilveren Harp. Na haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 1993 met het liedje ‘Vrede’, goed voor een zesde plaats , koos ze resoluut voor het Nederlandstalige repertoire. Vorig jaar verscheen de dvd ‘Ruth Jacott Live’, met de registratie van het
gelijknamige semi-akoestische concert waarmee ze twee seizoenen succesvol toerde.

In 1995 ondernam Ruth haar eerste theatertournee. Ze ontving een Gouden Harp voor haar succes, haar veelzijdige kwaliteiten en vakmanschap. Ook de jaren daarop liep het publiek storm voor Ruths spectaculaire liveshows. Dit voorjaar beĆ«indigde ze haar succesvolle theatertour ‘A Touch Of Latin’, waarmee ze dertig theaters aandeed.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES