Duncan MacDonald met eerste solo show in het theater

1
Duncan MacDonald met eerste solo show in het theater

AMSTELVEEN, 25 feb – Op zaterdag 2 maart staat comedian Duncan MacDonald met zijn eerste solo show in het Griffioen Theater te Amstelveen. De voorstelling getiteld ‘Father Time’ gaat over de tijd die een vader met zijn kinderen besteedt. Eerst gezien door de ogen van een kind en later door de ogen van een volwassen man.

Father Time heeft een dubbele betekenis namelijk Father Time als in Vader Tijd zelf en Daddy Time, de tijd een vader met zijn kinderen doorbrengt. Onderwerpen zoals opgroeien in Suriname, vooroordelen, cultuurverschillen, gender verschillen, politiek en nog veel meer gezien door de ogen van deze bezorgde multiculturele man zullen de revue passeren.

Duncan MacDonald stond in 2017-2018 in het theater met zijn collectief United Colours of Comedy. Ook heeft op de Surinaamse Srefidensi Standup Comedy Show in De Meervaart in 2017 en 2018 mogen staan. Hier heeft hij podium mogen delen met niet de minste namen van de Surinaamse Comedy scene!

Kijk voor meer informatie over deze voorstelling ook hier.1 REACTIE

 1. Duncan MacDonald met eerste solo show in het theater

  Een goed voorbeeld voor Surinaamse Jongeren met dit talent om ze te laten zien dat zij die later in de komedie willen dit ook kunnen gaan doen. Jonge SuriNedss hebben in Nederland goede voorbeeldfiguren nodig. Hierdoor kunnen ze ook deze kwaliteiten zie ze hebben tot hun recht laten komen.

  Alle SuriNeds die wat bereikt hebben in Nederland moeten de jonge Surinamers laten dat ook zij dat zouden kunnen doen.

  Die Surineds comedians die al gearriveerd zijn, bekend zijn moeten de jongeren ook begeleiden, waardoor die het stokje van hen ook kunnen overnemen in de toekomst. Goed voorbeeld doet volgen.

  Surinamers ondersteunen jullie comedian Duncan MacDonald. Dundan MacDonals ga zo voort en bezoek alle theaters in Nederland waar ook Surinamers komen en zijn.

  Surinamers moeten elkaar ondersteunen om vooruit te komen. Samen Werken Is Beter Dan Elkaar Tegen Werken.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.