Tyrone Spong succesvol aan hand geopereerd na blessure in Suriname

5
Tyrone Spong succesvol aan hand geopereerd na blessure in Suriname
Tyrone Spong met zijn fysio en vertrouwensman Rayen Bindraban van REAT, na de operatie in het ziekenhuis.

AMSTERDAM, 18 jan – Tyrone ‘The King of the Ring’ Spong is gistermiddag succesvol in Alkmaar (Nederland) geopereerd. Hij raakte op 21 december 2018 gewond aan zijn rechterhand, tijdens een bokswedstrijd in Suriname. Het is een wonder dat hij toen in staat was om 9 rondes te vechten met een gebroken middenhandsbeen en dan ook nog die wedstrijd te winnen.

Spong vliegt volgende week weer naar de Verenigde Staten en komt over zes weken terug naar Nederland voor controle. De prognose is dat hij over 3 maanden weer volledig mag stoten en wedstrijden kan aannemen zegt Rayen Bindraban van REAT, fysiotherapeut en vertrouwensman van Tyrone, tegen Waterkant.Net.

In december kwam Tyrone in Suriname uit tegen Ytalo Perea uit Ecuador, waarbij hij in de eerste ronde reeds geblesseerd raakte. Hij won ondanks de breuk op punten van de Ecuadoraan en is daarom nog steeds de Latino Heavyweight Champion van de WBC én de WBO.5 REACTIES

 1. Tyrone veel succes met je herstel, ben toch blij dat je Suriname promoot met je sport, in ieder geval toch een van de weinige betere voorbeelden voor de jeugd…


  Maak melding

 2. Velen denken dat de winnaar van te voren bekend was. Maar na baas orga voor de domme ndp wakkamangs, wang paarse spele tori. Eigenlijk a tegenstander winni, ma kuut, ie sab fa a rorie e wakka nanga deng orga’ s in dienst van opa Abram, na tjoekoe.


  Maak melding

 3. @ndp spotter, Zo te zien ken je Tyrone niet….anders zou je deze stommiteiten niet zeggen!! Tyrone is een echte warrior en keiharde knokker….heeft een verzameling aan titels die hij door keihard vechten heeft gewonnen!!


  Maak melding

 4. Wazig 18 januari 2019 at 19:40
  @ndp spotter, Zo te zien ken je Tyrone niet….anders zou je deze stommiteiten niet zeggen!! Tyrone is een echte warrior en keiharde knokker….heeft een verzameling aan titels die hij door keihard vechten heeft gewonnen!!

  Nee. Was ooit ook een kickbokser, eigenlijk a tegenstander moes beng winie. Want efoe na mi beng fight, mi beng broko ooktoe a tra hanoe, logisch toch om hem uit te schakelen. Maar mi denki in opdracht foe opa Abram a tegenstander hori rekening met het spel om het publiek te vermaken, want baas ooktoe beng bewonder a boi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.