zondag, mei 12, 2024
HomeNieuws uit SurinameJohan Cruyff Foundation spreekt president over opzetten sportfaciliteiten voor kinderen

Johan Cruyff Foundation spreekt president over opzetten sportfaciliteiten voor kinderen

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse president Santokhi heeft afgelopen vrijdag een gesprek gehad met vertegenwoordigers van de Johan Cruyff Foundation, over de mogelijkheden om sportfaciliteiten voor kinderen in Suriname op te zetten.

De organisatie staat bekend om haar Cruyff Courts, waar kinderen kunnen sporten en spelen, met speciale aandacht voor kwetsbare groepen zoals kinderen met een beperking.

“Als Chief Scout van de Boy Scouts Suriname en een fervent sportliefhebber, ben ik zeer geïnteresseerd in het bevorderen van sport onder jongeren. We hebben gesproken over hoe we in Suriname meer kunnen doen op het gebied van sport, vooral voor jongvolwassenen”, aldus de president.

De focus lag niet alleen op het creëren van fysieke ruimtes, maar ook op het betrekken van goede partners voor activiteiten en programmering met de kinderen. Het gaat er niet alleen om ergens een sportveld te bouwen, maar om het echt impact te laten hebben op de gemeenschap, zegt het staatshoofd hierover.

Op de foto Cherryll Prins-Parisius, senior-manager partnerships van de Johan Cruyff Foundation samen met de president.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. volkomen met u eens, maar de hoofdschuldige is voortvluchtig , deze wordt zeker beschermd door de president en de vp , hoe is het mogelijk dat hij kon vluchten , waardeloze gasten


    Maak melding
  2. Mevrouw Parisius waarom een sportgelegenheid in Suriname neerzetten dat verbonden is aan een groot voetballer tevens een Nederlander en totaal onbekend bij de jonge, middelbare en een deel van de ouderen. Zelfs de grote voetballer en buurman wijlen Pele kennen ze niet. Zoek hulp bij de Messi en Ronaldo stichting die kennen ze wel. Over een jaar zijn er verkiezingen en God behoede Suriname dat de vernietigers weer winnen want dan wordt deze sportveld gelijk afgebroken omdat ze niets moeten hebben van de Nederlanders.


    Maak melding
  3. Ik snap niet wat deze vrouw is gaan zoeken bij een gammele schip dat zinkende is. De incompetente leiders zijn de juiste leiders die een land nodig heeft. Sportfaciliteiten creëeren als preventie voor de jeugd om te voorkomen dat zij in criminaliteit vervallen heeft geen prioriteit bij deze gasten.De mensen in Suriname hebben het geloof verloren dat deze figuren het nog gaan redden.Het is passé voor de regering Santokhi -Brunswijk.


    Maak melding
  4. Johan Cruyff was gek van zwarte voetballers maar nu een sportcomplex neerzetten dat verbonden is aan zijn naam in een land waar een groot deel van de bevolking niets moet hebben van de blanke Nederlandse mensen zou zelfs hem niet verblijden.


    Maak melding
  5. @ RobG 28 april 2024 Bij 20:27
    Ik snap niet wat deze vrouw is gaan zoeken bij een gammele schip dat zinkende is. De incompetente leiders zijn de juiste leiders die een land nodig heeft.

    Hmmmm ik zeg het nog een keer. Blijf met je vingers af van de zware snow flake en wiet oil want heeft een verkeerde werking op je.


    Maak melding
  6. Surined, waar haal je het recht vandaan om namens een groot deel van de Surinaamse bevolking te spreken? En wie zegt dat een groot deel.van de Surinaamse bevolking niets van blanke Nederlanders moet hebben? Persoonlijk moet ik niets hebben van bepaalde individuele personen en dat heeft niets met hun kleur, geloof of ras te maken, zelfs met sommige familileden van mij, die in veel opzichten 100% op mij lijken, wil ik niets te maken hebben. Andere mensen, aan de andere kant, mag ik heel erg graag en daar horen ook een heleboel blanke Nederlanders bij.


    Maak melding
  7. “De Surinaamse president Santokhi heeft afgelopen vrijdag een gesprek gehad met vertegenwoordigers van de Johan Cruyff Foundation, over de mogelijkheden om sportfaciliteiten voor kinderen in Suriname op te zetten.”
    =================================

    Ai baja, a gun factor no de……
    Afbreken dat kunnen wij Surinamers namelijk heel goed.


    Maak melding
  8. @ Henkes eerst goed lezen en dan reageren. Ik praat helemaal niet namens de Surinaamse bevolking maar geef mijn mening. En als U Henkes gaat ontkennen dat er geen haat is naar de blanken door een deel dan loopt U jaren achter, en je hebt ook veel blanke vrienden zeg je dan val je in de groep niet haters.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES